UGENS BEDSTE BUDGETFUND

SMÅ TING AT SKRIVE OM #5

Tilbage i foråret tog jeg hul på bloggens helt nye føljeton Små ting at skrive omOg i dag, er det bleve tid til endnu et afsnit.

Det er en føljeton, der er bygget op omkring en ret genial bog, som mine vinder forærede mig i fødselsdagsgave tilbage i April måned. En lille bitte bog, med 642 ting at skrive om**. Det kan være alt mellem himmel og jord og de fleste af tingene er bare bitte små spørgsmål, som alle kan komme med et svar til. Tanken bag at forære mig netop den bog var, at jeg havde givet udtryk for, at jeg til tider bliver ramt af en (helt naturlig) skriveblokade herinde. Den her lille fætter vil være det perfekte værktøj til de dage, hvor fantasien ikke er største og hvor idèerne ikke vælter ud.

I det første afsnit kom jeg omkring noget med at knuse hjerte, kys og andre småting og i det næste fik jeg bl.a lov til at skrive den første sætning i min Nekrolog. I dag er jeg klar med en ny omgang og hvilke emner jeg berører, kan I læse herunder! Og ligesom de sidste par gange, vil jeg ELSKE hvis I også kom med jeres svar i kommentarfeltet 🖤

Skriv din livshistorie i 5 sætninger

● En tryg og helt enormt god barndom på en klassisk villavej med alt hvad der hørte sig til middelklassen i 90’erne.

● Klassiske teenage-år, hvor jeg forsøgte at finde mig selv og prøve grænser og nye ting.

● Udfordrende 20ere med knust hjerte, forelskelser, karrierevalg, succeser, nedture, opture, uddannelser og mange store beslutninger.

● Slut 20erne var der, hvor mange ting falder mere på plads og hvor livet får en helt anden ro.

● Start-30erne har indtil nu også budt på en helt anden ro, men også flere bekymringer om voksenting, karriere, bolig, børn, fremtid og en følelse af, at det hele er gået for hurtigt.

Skriv tre ting, der gør dig og din(e) søskende totalt forskellige

Nu er jeg beriget med en storesøster, så det er hende, vi tager udgangspunkt i 🖤

● Hun er totalt matematisk og har en høj uddannelse, med Ph.d og hele molevitten inden for den branche. Jeg kan knapt nok huske hvordan man sætter et gange-stykke op.

● Hun bor i et hus med to (vidunderlige) drenge og hendes kæreste. Jeg er så langt fra den slags, som man kan komme.

● Jeg elsker musik på alle tænkelige måder og vil aldrig kunne leve uden. Hun synes ofte af det larmer og forstyrrer.

Og så tre ting, som gør jer helt ens

● Vi taler på præcis samme måde og jeg har flere gang oplevet, at folk ikke kan høre forskel på os.

● Kombinationen af at være forholdsvis høje og have små fødder. Vi er begge over 175 og bruger str. 37

● Vores smag i tøj (næsten i hvert fald) vi

Hvad sagde dit hår om dig i folkeskolen?

At jeg bestemt ikke var bange for at prøve noget nyt. Vi har både været ude i meget kort pandehår, rødt, sort og fletninger i hele molevitten.

Og hvad siger dit hår om dig nu?

At jeg er i en proces og til tider har svært ved at tage en beslutning. Skal det være langt? Eller skal jeg beholde til korte(re)

Hvis du var rapper, hvad ville du så kalde dig selv?

Magic Mio

Beskriv den mest grusomme ting, du nogensinde har set eller oplevet

udover mange af de grusomheder, fra verdenshistoriens seneste 30 år og de gange, jeg har skulle sige farvel til bedsteforældre eller andre, som jeg har holdt af, så må det nok være, dengang jeg fik min finger i klemme i en dør. Det resulterede i, at den faktisk faldt af og kun hang og dinglede i huden (sorry, til de sarte). Det er heldigvis så mange år siden, at jeg har fortrængt smerten, men synet, det glemmer jeg aldrig.

.

1 kommentar

  • Anne

    Jeg elsker det her koncept! Det er så hyggeligt at læse på en søndag 😊
    Min søster og jeg er også totalt forskellige fagligt. Jeg elsker sprog, sociologi og samfundsfag, og at jeg kan argumentere mig frem til analytiske resultatet og pointer. Derimod vil min søster helst nørde i et laboratorium, mens jeg ikke har haft matematik i syv år og fysik og kemi i otte. Jeg er sportsfreak, og min søster ser aldrig sport. Dette er blot få eksempler, og jeg tænker ofte, at det er skægt, at vi er så forskellige, selvom vi kommer ud af det samme. Det er også lidt fascinerende 😄

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGENS BEDSTE BUDGETFUND