SMÅ TING AT SKRIVE OM #5

EN FRAKKE FRA & OTHER STORIES OG EN LILLE STATUS

Frakke fra & Other StoriesReklamelinks: Coat: & Other Stories Vest: & Other Stories Jeans: ARKET Shoes: & Other Stories Bag: BOYY

Reklame for & Other Stories

Go’ søndag aften, kære venner 🖤

I skrivende stund er klokken 17.33 og jeg har netop placeret mig i min sofa. For første gang i over en uge. Og hold nu op for en uge, det har været. Jeg føler mig stadig helt rundtosset oven på min flytning, som mere eller mindre har fyldt alt, de sidste mange dage. Men hold nu op hvor er jeg også glad. Alt er gået godt og langt bedre, end jeg turde håber på. Jeg har været forskånet for så mange af de der klassiske udfordringer, der altid føler med. I ved, klassiske ting hvor man mangler dèn ene skrue, der samler det hele, at flyttemændene ikke kommer eller at den ene ting, som man havde udset sig, var udsolgt.

Min garderobe har været pakket ned siden sidste weekend og i går kunne jeg endelig få det hele på plads, da jeg fik mit nye skab sat op. Jeg delte billeder og fortællinger om netop mit skab i min story i går og I var rigtig mange, der var interesserede i at høre mere. Det kan jeg godt forstå, for det er altså ret genialt og derfor tænker jeg også, at jeg snart laver et lille indlæg om det. Jeg kommer nok også til at dele nogle af mine bedste flyttetips, for dem har jeg alligvel samlet et par stykker af.

Læs også: En Blazer fra Weekday, flyttekaos og en koncert

Frakke fra & Other Stories

Men nok om flytning, for her kommer et par helt friske outfitbilleder. I dag var jeg nemlig hoppet i et helt almindeligt outfit og lagt arbejdstøjet på hylden. Frakken fra & Other Stories er helt ny og jeg modtog den med posten i går. Det er en gave i forbindelse med det samarbejde, som jeg har med dem.

Jeg elsker alt ved den og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at den kommer til at blive brugt flittigt over de næste par måneder. Egentlig erstatter den en lignende version fra Gina Tricot, som flyttede ind i min garderobe for 4 år siden og som jeg har formået at slide helt ned. Derudover bliver jeg også nødt til at give min vest, som også er fra & Other Stories og som I har set en del gange herinde, et par ord med på vejen. Den er simpelthen intet mindre end genial og der går nærmest ikke en dag, hvor jeg ikke har den på. Enten under en jakke, som her, eller når jeg sidder derhjemme og begynder at fryse lidt. Kæmpe anbefaling herfra.

Frakke fra & Other Stories

I morgen er det mandag og begyndelse på en helt ny uge. For mit vedkommende kommer den stadig til at stå på en del flytte-realterede ting, men jeg skal også så småt begynde at finde tilbage til en almindelig hverdag. Der er også flere events og pressedage på programmet og så glæder jeg mig faktisk bare til, at jeg endelig kan begynde at indrette mit nye hjem. Husk at I kan følge med på Instagram, hvor jeg deler ud af processen.

Kan I have en skøn aften derude 🖤

Læs også: En jakke fra Topshop og taknemmelighed

Frakke fra & Other Stories

Frakke fra & Other Stories

Frakke fra & Other Stories

4 kommentarer

 • Amalie

  Hej Mie. Du ser fin ud! Hvordan synes du, at støvlerne er at gå i? Jeg prøvede dem forleden, og de er jo smadderpæne, men de virker lidt stive i læderet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Hej Amalie!
   Tusind tak 🖤 Nu er de gode bløde og virkelige behagelige, men den første dag var de super stive, så det kan jeg godt forstå at du synes 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej Mie 😃
  Din vamsede vest fra Stories ser SÅ lækker ud, og jeg græder lidt indvendigt over, at den kun kan fås i beige (jeg spilder uden lige, så jeg skal ikke eje lyst tøj, haha).
  Jeg har set de små glimt fra din nye lejlighed, og jeg håber, du får dig en god base. Selvom det kræver enormt meget energi (!!!) og tid at flytte, og at det trigger ens tryghedsgen, er der alligevel noget befriende ved at kunne starte “på ny”.
  Knus ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Hej Anne!
   Tusind tak for din søde kommentar! Jeg kender alt for godt det der med lyst tøj. Det er også lidt af et under, at min stadig er pletfri 😉
   Og du har så evigt ret. Det har været crazy hårdt og krævet alt min tid, men det føles efterhånden også bare SÅ godt at være kommet over på den anden side 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMÅ TING AT SKRIVE OM #5