FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS

UGENS BEDSTE BUDGETFUND

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. H&M 3. Gina Tricot 4. ARKET 5. H&M 6. ASOS 7. ASOS 8. ASOS 9. ASOS

Glædelig lørdag kære jer 🖤

Og velkommen til denne uges udgave af ugens bedste budgetfund. Konceptet kender I; jeg har været en tur ude på nogle af mine favorit-webshops og samlet nogle af de pæneste ting jeg så. Alle til under 500 kr. og alle med et lille twist af sommer. Den hvide sommerkjole fra H&M (nummer 2) er simpelthen noget af det fineste. Måske liiiiige til den korte side. Men mon ikke den også vil være fin over et par jeans eller måske endda et par denimshorts.

De sorte sandaler (nummer 6) minder mig om, at jeg ENDELIG har fået købt mig et par chunky af slagsen. Kan I huske at jeg har snakket om COS’ seje version en del gange? Da jeg langt om længe besluttede mig for at købe dem, viste det sig, at de ikke sad specielt godt på mine fødder! Og så er 800 kr. også en slags penge. Nu har jeg klikket de her banditter hjem fra ASOS og så må det bære eller briste. Ellers må de retur.

Afslutningsvis vil jeg også lige give den fine batik-printede t-shirt (nummer 3) et par ord med på vejen? Hvordan har I det egentlig med Batik? Først skulle jeg liiiige vænne mig til, at det pludselig skulle være smart igen, men som det jo altid er med den slags, så kan jeg egentlig ret godt li’ det nu. Jeg har faktisk den her model hængende hjemme i garderoben og jeg har også  brugt den flittigt. Men den larmer selvfølgelig heller ikke vanvittigt meget!

Kan I have en smuk dag 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS