POSTKORT FRA MEXICO #3

VINTERGARDEROBE, NEDERDELE OG EN LILLE STATUS

Lip balm: Lanolips Lang nederdel: Esprit Kort Nederel: Esprit Øreringe: Fendi Jakke: Ganni Taske: Loewe  Støvler: Ganni Halskæde: Gucci

Reklame for Eprit

I skrivende stund befinder jeg mig stadig i Mexico og der er efterhånden ikke mange dage til, at jeg vender snuden hjem mod Danmark. I har nok fornemmet det, men de sidste par uger har mine tanker været et helt helt andet sted, langt væk fra mit normale liv og på en eller anden måde føles det også helt skørt, at jeg snart skal tilbage i det jeg kender, men som lige nu føles så fremmed. Kan jeg overhovedet finde ud af det? Jeg ved godt at det måske er lidt sort snak og at de sidste par indlæg har været lidt rodede. Desuden er det jo heller ikke fordi jeg har været væk i evigheder. Nærmere bestemt 14 dage og på så kort tid kan man selvfølgelig heller ikke nå at blive et helt nyt menneske. Det er jeg heller ikke. Jeg skal nok bare lige vænne mig til, at jeg skal tilbage til det jeg kom fra. Jeg håber at det kommer til at give lidt mere mening senere 😂

Desuden var jeg også 100% sikker på, at jeg ville være helt afklaret i min tvivl om hvor vidt jeg skulle kaste mig ud i endnu en rejse her i December. Det har jeg næsten helt glemt at tænke på, så forvirringen er næsten kun blevet større. Nu satser jeg på at det kommer til mig, når jeg er tilbage på dansk grund.

Jeg skal være ærlig og indrømme, at jeg ikke forstår noget som helst af, at jeg skal hjem til November og vinter. Det er utroligt hvor hurtigt man vænner sig til sol, varme og en simpel påklædning. Livet ER altså nemmere, når man bare lige kan hoppe i en sommerkjole. Desuden har det også været godt for mig at få en lille pause fra min brune vintergarderobe, for jeg begynder faktisk (en lille smule) til at se den igen.

Jeg har været et smut forbi Esprit,  for at kunne samle en lille beige vinter-collage med nogle af de ting, som jeg vil ønske hang og ventede på mig, når jeg kommer hjem. Jeg indrømmer gerne, at jeg ikke har været specielt god til at gå i nederdele, siden det ikke længere var muligt at gå i bare ben. Jeg kan simpelthen ikke blive god til at gå med strømpebukser. Dog er det blevet en lille smule nemmere, efter jeg investerede i dem fra Gucci. De vil altså fungere ret godt sammen med den korte nederdel fra Esprit og en chunky hvid tyk strik. I det hele taget kan jeg anbefale at slå et smut forbi Esprit, hvis I skulle være på nederdel-jagt. Udvalget kan man ikke klage over og jeg har også selv erfaret, at man heller ikke kan sætte en finger på kvaliteten.

2 kommentarer

 • Mette

  Hej Mie, jeg er ny læser, så jeg ved ikke om det allerede “har været,” men du lyder som et menneske med stor udlængsel – og jeg vil blot spørge om du aldrig har overvejet at bo og arbejde i udlandet? For det lyder ikke som om du er det rette sted pt. (altså København?) Jeg har selv drømt om at bo andetsteds, så hører gerne dine tanker om emnet? Mange hilsner, Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Hej Mette!
   Tusind tak for din kommentar. Og velkommen til 🖤Det er sådan et fint spørgsmål og jeg kan sagtens forstå hvor det kommer fra. Ganske enkelt, så er jeg inde i en periode, hvor jeg føler mig lidt rodløs og ikke helt tilpas i mit liv. Hvis det giver mening? Du kan tro at jeg har overvejet det der med at rykke op i det hele. Mange gange endda, men det er jo selvfølgelig også lettere sagt end gjort. Med arbejde, venner og familie, der ikke kan undværes. Jeg har også boet i Berlin tidligere og der lærte jeg virkelig, hvor meget jeg faktisk elsker København. Men du har ret, måske er det på tide at opleve det igen. Det vil tiden vise. Men tusind tak for dine tanker 🖤

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

POSTKORT FRA MEXICO #3