STOCKHOLM, ELLOS OG CAROLINE WINBERG

12 AF DE FINESTE SOMMERKJOLER

kjoler

Reklamelinks: 1. Mango 2. & Other Stories 3. Samsøe Samsøe 4. Filippa K  5. Mads Nørgaard 6. Ganni 7. & Other Stories 8. ELLOS 9. Gina Tricot 10. MbyM 11. ELLOS 12. COS

Er der andre end mig, som udelukkende bor i sommerkjoler lige for tiden? Jeg er intet mindre end vild med det. Både fordi lange og fine kjoler er min ultimative favorit-beklædningsgenstand, men også fordi, det er nemt, som bare pokkers. Der er ingen tøjkriser og det kræver sådan set ikke andet, end èn enkelt kjole, for at den sidder i skabet 😉

Min personlige kjolesamling har måske også taget lidt overhånd. Faktisk tror jeg aldrig, at den har været så stor, som den er lige nu, men der er jo simpelthen også bare så mange derude, at det er umuligt at blive fristet konstant. Derfor tænkte jeg også, at det lige skulle være temaet herinde i dag. Især fordi det ser ud til, at det gode vejr fortsætter og fordi kalenderen stadig kun siger forår.

Min favorit kjole-pusher er uden tvivl & Other Stories, som lige pt. har gang i deres stærkeste kollektion til dato. Jeg kan vist godt kalde mig selv for lidt af en stamkunde og bliver også nødt til at indrømme, at nummer 7 er på vej i min retning. Derudover er der også Mango, som har ret godt tjek på hvad de laver. I torsdags viste jeg den her henne på Instagram. Der var flere der spurgte ind til den, men i mellemtiden er den gået hen og blevet udsolgt. Men overvej lige hvor pæn den røde og ternede (nummer 1) vil være på en dansk sommerdag? Så mangler vi bare, at Mango snart åbner en (ordentlig) butik i Danmark.

Rigtig godt fredag til jer 🖤

2 kommentarer

 • Ej, men altså! Jeg er fuldstændig solgt over alle de pæne, blomstrede og farverige sommerkjoler, du ofte har på! Tak for god inspiration – nu skal jeg vidst have bestilt noget hjem, så jeg kan matche det pæne sommervejr, mens det er her ;))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Hvor er du sød!! Dejligt at jeg kunne hjælpe lidt. Happy shopping til dig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STOCKHOLM, ELLOS OG CAROLINE WINBERG