EN UGE I MIT LIV

SÅDAN LAVER DU GEL NEGLE DERHJEMME

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReklame

Lad mig lige starte med at fortælle, at jeg altså ikke har fået penge for at skrive det her indlæg – men som I nok ved, så skal jeg markere det som reklame, i følge reglerne. Jeg har blot fået muligheden for at teste produktet og har så meget optur over det, at jeg bliver nødt til at dele det med jer. Så fik vi lige det på plads.

Og nu til det sjove. Sagen er nemlig den, at jeg ENDELIG har fundet en måde at få gel-negle, uden at skulle betale en formue og bestille til hos en negleklinik. Til de af jer, som ikke helt ved hvad pokker jeg snakker om, så er gel negle en ret lækker manicure, som holder i flere uger og hvor der ikke er noget der skaller af. Finishen er også meget pænere end ved almindelig neglelak og meget mere skinende. Faktisk er den eneste ulempe, at det er lidt mere kompliceret at fjerne. Men når det så til gengæld ikke skal gøres hver 3. dag, så betyder det ikke så meget.

Nu har jeg testet den her lille mini macaron, som gør det muligt, at lave neglene derhjemme. De af, som har prøvet gel-negle ved, at det kræver et specielt LED-lys for at få det til at tørre. Og det er egentlig bare det lys, som den her lille macaron-lampe giver. Det foregår sådan, at man påfører et lag på en negl, sætter den under lampen i 30 sek, påfører endnu et lag og sætter den under lampen igen. Nemmere bliver det ikke.

Inden jeg testede den var jeg en smule skeptisk, for jeg var ikke sikker på, at jeg kunne lægge et pænt lag og når man nu ikke lige fjerner det ligeså nemt som med almindelig neglelak, så frygtede jeg altså at det kunne gå galt. Det gjorde på ingen måde og i skrivende stund sidder jeg med de fineste pink negle.

I kan læse meget mere og endda også se en fin lille demo-video henne på deres hjemmeside. Og så bliver jeg også nødt til lige at tippe om, at de sælger dem henne hos Nicehair.dk hvor man lige nu får 15% på alt med koden NV15. Men den gælder vist kun til og med i dag, så man skal være hurtig.

Kan I have en skøn aften derude <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

8 kommentarer

 • Camilla

  Hvilken gel neglelak bruger du og hvor køber du den? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Man skal bruge den lak som de også lever. Dem kan man købe henne på webshoppen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har sgu bestilt en – kunne være så fint, hvis min neglelak kunne holde sig pæn i mere end bare en times tid 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Hahaha… TRUE!! Og skønt. Den bliver du glad for 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha – Altså jeg vil bare gerne eje den fordi den er så fin! Havde engang den der fra depend som desværre pludselig blev kaldt tilbage fra markedet, og siden har jeg givet op på det med gelnegle. Mon ikke jeg skulle genoverveje det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Haha… ja, den er også bare SÅ cute. Jeg kan anbefale den på det varmeste 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lise Balslev

   Jeg bruger stadig depend – køber det bare hos depend i Norge 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Ja, det trick har jeg hørt om 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN UGE I MIT LIV