NEVER NOT PINK

NYE STOLE, BOLIGFAVORITTER, ET BORD & EN RABATKODE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Indlægget er sponsoreret af ELLOS

Det er sjovt hvordan, at bloggen mere eller mindre altid afspejler de ting, der fylder noget i mit virkelig liv. Derfor kan I næsten også gætte, at boligindretning og interiør fylder en del these days, eftersom jeg er igang med en lille (stor) udskiftning og en form for oprydning. I ved, en af de slags, som bestemt ikke bliver klaret på en enkelt dag. Vi snakker nærmere om periode på et par uger – eller måske endda måneder.

Jeg har egentlig været ganske glad for og tilfreds med min indrening, indtil begyndelsen af det nye år. Her fik jeg bare sådan en lyst til forandring og det er jeg så i fuld gang med nu. Jeg sælger ud og køber nyt. Stille og roligt og i et tempo, hvor både hoved og økonomi kan være med. I går handlede det lidt om mit helt nye og meget smukke sofabord og i dag skal det handle om mine nye spisebordsstole.

De er pastelfarvede, har guldben og så er de fra ELLOS til en helt overkommelig pris. Med andre ord; whats not to love? Den opmærksomme læser husker måske, at jeg faktisk købte en af stolene for et par måneder siden. Det var meningen, at jeg ville bruge den som skrivebordsstol, men jeg endte med at blive så glad for den, at  jeg også ville samme model som spisebordsstole. Jeg var virkelig i tvivl om, om jeg skulle vælge den lysrøde model, men besluttede mig for, at vælge de grønne, da det nok var den mest voksne beslutning, hah.

img_7701

ellos

Adlinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE 10. HERE

Nu er det jo sådan, at ELLOS Pt. giver 20% på ALT bolig med koden 355711. Det er endda en af gode, som gælder i lang tid. Faktisk helt indtil d. 12/2 så man behøver altså ikke at beslutte sig lige nu og her. Og jeg ved jo hvor svært det kan være at beslutte, om man vil have en grøn eller en lyserød stol 😉

Jeg har selvfølgelig stadig planer om at ændre en masse ting herhjemme og i samme forbindelse, har jeg udkig på alle tingene fra ovenstående collage. Jeg vil SÅ gerne have en barvogn. Sådan helt absurd gerne, men pt. har jeg bare ingen steder at placere den. Måske burde jeg købe den nu, hvor rabatten stadig er gældende og så bruge den som et element at arbejde ud fra.

img_7704

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En anden ting, som jeg gerne vil udskifte, er mit spisebord. Mit nuværende, og det I ser på billedet har min far lavet og derfor har jeg selvfølgelig et specielt forhold til det. Det er fint, men en smule klodset og jeg er begyndt at synes, at det er en smule malplaceret i min stue. Derfor er jeg på udkig efter et nyt, men den slags er altså virkelig svære at finde. I hvert fald hvis de også skal være til at betale.

Derudover er jeg også kommet på den idè, at jeg helst vil have et rundt et. Jeg har på fornemmelsen, at det vil give lidt mere plads og det betyder f.eks, at jeg ville få plads til en barvogn 😉 Så hvis I skulle have spottet sådan et et sted, så smid mig lige et link. Og hvis nogen skulle være interesseret i at købe mit, så skal I heller ikke holde jer tilbage. Jeg sælger billigt 😉

img_7703

   

3 kommentarer

 • Line M

  Bordet er da så fint! Kan sagtens se, at det er en smule klodset, men mon ikke nogle nye ben ville kunne gøre det? Synes i hvert fald at bordpladen er super flot! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne Emilie

  Ej de fine de stole. Jeg har det ligesom dig, jeg har også lyst til at lave om i min lejlighed for tiden, haha 🙂

  Ift rundt på så har jeg flere gange selv kigget på det her fra Ikea, det er altså ret fint!

  http://m.ikea.com/dk/da/catalog/products/art/40063632/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej dit spisebord er da så fint! Tror du ikke bare det er benene der gør det lidt klodset? Vi har sådan nogle ret tynde metal-bukke fra IKEA under vores plankebord, hvilket jeg synes fungerer ret godt. Faktisk også sammen med de stole fra Ellos (bare i lyserød) 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

NEVER NOT PINK