MEET MY NEW CHAIR

img_9213Stol fra ELLOS

Indlægget er sponsoreret af ELLOS og indeholder affiliatelinks

Se lige hvilken skønhed, der flyttede ind hjemme hos mig i går. En pastelfarvet stol med guldben! hvor heldig kan man lige være? egentlig mangler jeg slet ikke møbler, men man kan jo altid skifte lidt ud – ikke sandt?

Faktisk er det planen, at den skal stå ved mit skrivebord i mit soveværelse, men den del af min lejlighed, er pt. under renovering. Eller forandring, om man vil. Så snart jeg er færdig, så skal I selvfølgelig nok få en masse billeder, men jeg kan allerede nu afsløre, at stolen passer helt perfekt derind.

Da jeg skulle finde linket til den, opdagede jeg, at den sørme også findes i lyserød. Det så jeg slet ikke da jeg købte min og nu hvor jeg tænker over det, så var det nok meget heldigt, for det havde bestemt ikke været nemt for mig at beslutte, hvilken farve det skulle være. I ved hvordan jeg har det med lyserød 😉

I skrivende stund sidder jeg dog lige og overvejer, om jeg ikke kan finde en lille bitte krog i min 60 m2 lejlighed, hvor der kan blive plads til en lille lyserød stol 😉

img_9228

img_9225

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments