FREDAGSFIN

SAFTIGE, NEMME & SUNDE RØDBEDEDELLER

 photo P9110134_zps7cnknbql.jpg

At dømme ud fra de sidste mange opskrifter, som jeg har delt herinde, skulle man næsten tro at jeg var vegetar. Det er jeg ikke, men jeg elsker virkelig alt vegetarmad og så er der også ret meget kød, som jeg ikke bryder mig om. I det hele taget er jeg nok lidt sart over for ting, hvor man kan smage hvad det er. Eller har været. Det gælder især alt med ged, lam og i høj grad fisk.

Men man skal jo huske de der proteiner, så jeg husker at spiste en masse bønner, kikærter og quinoa. For et par dage siden slog det mig, at vi er midt i rødbede-sæsonen og jeg jeg havde helt glemt hvor højt jeg faktisk elsker rødbeder. Derfor besluttede jeg mig for at kaste mig ud i en omgang rødbededeller. De er super nemme at lave, smager himmelsk og kræver ikke at man har et vildt avanceret udvalg af ingredienser.

Det skal du bruge (Ca. 13 stk.)

? 3 Rødbeder i almindelig størrelse (jeg brugte 550 gram)

? 2 dl Quinoa (ikke kogt)

? 2 æg

? En stor håndfuld persille

? 1 spsk HUSK

? 1 tsk spidskommen

? 1 tsk stødt korriander

? 2 tsk salt

Sådan gør du:

? Start med at koge Quinoaen

? Riv rødbederne groft på et rivejern

? Når Quinoaen er færdig, skal det hele faktisk bare blandes godt og grundigt sammen

? Til sidst skal de bare steges på en pande i ca. 10 min på hver side. Giv dem evt. 10 min i ovnen efterfølgende.

 photo P9110133_zpsfkubk0jt.jpg

5 kommentarer

 • Mille

  Hej 😀
  opskriften lyder så lækker!
  Jeg vil dog høre, om du tror at jeg kan erstatte HUSK med noget andet?

  Hilsen Mille

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Jeg er sikker på at det vil fungere fint at erstatte det med havregryn. HUSK er bare det der får dem til at hænge sammen, men det gør havregryn også 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mille

   Mange tak!
   Tror min madklub bliver meget glad i aften 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Åhhh… det er jeg glad for at høre. Husk at tage billeder 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liz

  those look delicious

  http://hashtagliz.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAGSFIN