KVALITETSTASKER PÅ BUDGET

MADMUFFINS MED SPINAT OG FETA

Jeg er ikke vegetar (kun når det kommer til fisk) og jeg følger heller ikke nogen bestemt madreligion, men spiser bare hvad jeg kan lide. Der er meget kød, som jeg ikke er specielt begejstret for og derfor ender de fleste af mine måltider med at være kødfri.

Vi ved jo nok alle sammen, at vi skal huske at få vores proteiner. Specielt sådan en som mig, der træner rigtig meget. Derfor sørger jeg altid for at spise en masse andre proteinrige ting, så som bønner og kikærter. Æg kan jeg også rigtig godt lide, men glemmer dem lidt for ofte. Det er egentlig lidt af en skam, for deres muligheder er jo nærmest uendelige.

I sidste uge købte jeg en kæmpe bakke æg og besluttede mig for at lave en god portion madmuffins. Sådan et par stykker udgør den lækreste frokost sammen med lidt friske grøntsager og fungerer også godt som mellemmåltid eller som tilbehør til aftensmaden.

Opskriften får I da lige her ?
 photo P8070085_zpsa08povby.jpg

Det skal du bruge (til ca. 9 muffins)

? 3 æg

? 100 g. frisk spinat

? 1 dl hakket fetaost

? 1/2 dl yoghurt natural eller creme fraiche. Alt efter hvad men lige ligger inde med.

? 1 dl havregryn

? 2 dl hvedemel

? 1,5 tsk salt

? 2 tsk bagepulver

 photo P8070082_zpsopuldxrg.jpg

Sådan gør du

? Start med at hakke spinaten fint. Det er en rigtig god idè at bruge en minihakker, hvis man skulle være heldig at eje sådan en.

? Bland æg, saltt, spinat, yoghurt, bagepulver og feta i en skål.

? Tilsæt havregryn – De fik også lige en tur i minihakkeren hos mig, men jeg er sikker på at det også bliver fint uden.

? Tilsæt hvedemel og bland dejen grundigt med en håndmixer.

? Fordel dejen i muffinsforme og bag dem i ovnen på 200 grader i ca. 20 min.

 photo P8070086_zpswkbxurqr.jpg

I forbindelse med madlavning, skal vi også lige tale lidt om køkkenredskaber. For når man er glad for at eksperimentere, så er de gode at have. Rigtig gode. Da jeg var yngre gik jeg ikke specielt meget op i den slags. Jeg ville hellere bruge mine penge på tøj og tasker, men som alderen og interessen for mad er vokset, er det noget af det, som jeg virkelig er begyndt at sætte pris på.

Det er altså bare lidt sjovere at skære grøntsager hvis kniven ikke er sløv og i det hele taget bliver mange ting nemmere, hvis man har de rigtige redskaber. Den her opskrift er f. eks en kende mere besværlig at lave, hvis man ikke har en minihakker eller en håndmixer. Åh hvor jeg dog elsker min minikakker.

Hos webshoppen Bentbrandt.dk har de et giga-stort udvalg af top-dollar køkkenudstyr. Vi snakker selvfølgelig den slags der er i ultra god kvalitet og fra anerkendte brands. Her snakker vi altså alt fra målekander og gryder til brødkurve. Hele udvalget ses HER.

Udgivet i samarbejde med Bentbrandt.dk

10 kommentarer

 • Annette A

  De ser rigtig gode ud, og jeg tænker, at de helt sikkert skal prøves. Når du lægger opskrifter op på brød/muffins/boller mm., ville det være rigtig lækkert, hvis du kunne vise en skåret over – så man kan se teksturen 🙂 Bare et lille forslag til, hvordan opskrifterne kunne forbedres for mit vedkommende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Hej Annette..
   Tusind tak for dit feedback. Jeg havde faktisk tænkt mig at gøre det, men glemte det helt i farten. Rigtig god idè. Det vil jeg bestemt huske frem over 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser de lækre ud 🙂 Dem må jeg lige prøve, nu hvor jeg har alle ingredienserne liggende klar herhjemme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  ser lækre ud-de må prøves.

  Mht køkkengrej så kan HW Larsen i kødbyen bestemt også anbefales?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Tak for tippet, Mette. Det vil jeg bestemt tjekke ud 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mums de ser lækkert ud. Er vild med formene.
  Knus http://www.blueducklings.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Jeg kunne heller ikke stå for dem. De er i øvrigt fra Søstrene Grene 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liz

  looks delicious

  http://hashtagliz.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KVALITETSTASKER PÅ BUDGET