VIND 1000 kr. TIL BON´A PARTE

RESTAURANTANBEFALING: FAR’S DRENG

 photo P6010004_zpskjfiffe3.jpg

Det kommer nok ikke bag på noget, at jeg E L S K E R at gå ud og spise. Både når jeg rejser og når jeg er hjemme i København. På hjemmefronten ved jeg ikke noget bedre, end at opdage nye steder og det er bestemt noget, jeg gør en dyd ud af. Derfor tøvede jeg heller ikke med at takke JA da ejerne bag den nyåbnede Far’s Dreng inviterede en håndfuld blogger-kollegaer og jeg på morgenmad, i sidste uge (snedigt markedsføring-træk, i øvrigt)

Det var simpelthen sådan en lækker omgang vi fik serveret og jeg kan næsten ikke vente med at komme igen. De serverer både morgenmad, frokost og aftensmad og jeg har bestemt tænkt mig at prøve alle tre.

Til de af jer, som bor i København, kan også lige informere om, at den ligger i The yogurt shop‘s gamle lokaler i Ny Adelgade og der er simpelthen blevet så fint og hyggeligt. I ved på den der måde, hvor man også har lyst til at komme forbi og drikke et glas vin.

Det var lige et lille onsdagstip fra fra mig. Jeg tjekker ind igen senere. Rigtig god dag ?

 photo P6010002_zpseamlylcs.jpg

 photo P6010003_zpsdqitq5zr.jpg

 photo P6010005_zpslnykhxbg.jpg

 photo P6010006_zps3ptg4jc1.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND 1000 kr. TIL BON´A PARTE