EN UFRIVILLIG FRIDAG

HJEMMELAVET PASTA & EN LÆKKER KONKURRENCE


Det er ikke så længe siden, at jeg snakkede om hvor meget jeg holder af at lave mad. Som i RIGTIG meget. Jeg elsker at invitere gæster, eksperimentere, prøve nye ting eller gamle favoritter. Som I ved, elsker jeg også at spise ude og gør det meget ofte. Nok lidt for ofte, hvis I spørger min bankrådgiver 😉 Men mindst lige så meget elsker jeg at spise ude, elsker jeg at lave min egen mad. Der er bare et eller andet over selv at bestemme hvad der skal i og give det et sidste og ikke mindst personligt touch.

I onsdags var det min tur til at holde madklub og jeg tænkte, at det var verdens bedste grund til at teste min nye pastamaskine fra Philips og hold nu fast hvor er den smart. Jeg har aldrig givet mig i kast med hjemmelavet pasta og havde nok også en idè om, at det var en anelse besværligt og krævede alt muligt mærkeligt udstyr.

Med sådan en fætter, er det nærmest nemmere at få frisk hjemmelavet pasta, end at gå en tur i Netto 😉 Det eneste man faktisk skal gøre, er at hælde mel, vand og æg ned i maskinen. Den ælter det for dig og efter få minutter, begynder pastaer at rulle ud af den. På under 15 minutter havde jeg en kæmpe stor portion og der var rigeligt til 4 personer. Man kan både vælge at lave 300 og 600 g pasta ad gangen. Den kommer med flere forskellige “former” og kan både lave spaghetti, penne, lasagneplader og feccuccine. Desuden kan man også tilsætte et utal af urter og krydderrier til pastaen og her er det faktisk kun fantasien der sætter grænser. SMART.
 photo IMG_0355_zpspgttferx.jpg

Der følger også en opskriftsbog med og jeg brugte den til at lave en virkelig god og kold thai-salat. Opskriften deler jeg med jer en af de kommende dage og I kan godt glæde jer 🙂 Næsten gang jeg skal prøve den, vil jeg klart forsøge med at lave en Vegetarisk spinat-lasagne. Sådan en har været på min to-cook liste i 100 år.

Jeg er ikke den eneste blogger, som har fået fornøjelsen af at teste maskinen. Henne hos Nadja fra Foodfanatic I man også læse om den og HER kan I se en lille fin film, hvor hun sammen med TV-kokken Louise Lorang disker op med en lækker omgang Restaurant hjemmet. Den viser også hvordan maskinen virker.

 photo IMG_0333_zpsdv4j9sfh.jpg

 photo IMG_0341_zpsg0jaogfk.jpg

K O N K U R R E N C E

Yes, vi stopper ikke her, for jeg har nemlig også fået lov til at udlodde en maskine til en af jer derude og jeg kan på det varmeste anbefale at deltage. For at være med, skal I bare smide en lille kommentar i kommentarfeltet herunder, hvor I fortæller hvilken ret I vil lave med maskinen. Vinderen finder jeg næste fredag ?

Rigtig god fredag til jer alle  ?

 photo IMG_0336_zpszvwq8omj.jpg

Udgivet i samarbejde med Philips.

160 kommentarer

 • […] hvor jeg har fået en pastamaskine, er jeg altid på udkig efter lækre pastaopskrifter. Cannelloni har jeg altid været glad for og […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Kruse

  Jeg ville lave glutenfrie lasagneplader, så jeg kan lave en lækker omgang fiskelasagne med spinat, pangasius filetter, mornaysauce og lasagnepladerne + revet parmesan på toppen. Det er en super velsmagende og forholdsvis billig ret, som virker hver gang. Den plejer at blive serveret med en lækker edamamebønne-salat, men en klassisk gulerodssalat kan også gøre det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jan Klemmensen

  Jeg vil lave Spaghetti Carbonara, med spaghetti lavet på maskinen, det er en af mine absolut favorit pasta retter, hvis jeg skal sætte tænderne i en frisklavet pasta ret. ;o)

  ? YUM YUM ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Neipart

  Pasta med kødsovs. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina K

  Jeg ville lave lasagne, det er altid et hit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Jeg ville lave spaghetti carbonara ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Åh en lækker konkurrence!
  Jeg ville helt klart forsøge mig med nogle krydderurter eller grøntsager i pastaen, gerne båndpasta!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tove

  Jeg ville bruge fløde, bacon og champignoner

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie

  Jesus, den er jo MEGA SEJ! Tænk at den selv kan ælte og alting. Jeg er forelsket.
  Jeg ville helt sikkert starte med at lave min papas bedste (og eneste..) pastaret, som ganske enkelt hedder Fars Spaghetti. Der er fløde, bacon, tomat og en hel masse krydderurter i, og så smager den HIMMELSK. Han har sågar overvejet at slå en biks op et sted og udelukkende sælge det, fordi det er så lækkert. Jeg ville være (tyk) stamkunde, that’s for sure!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette J

  En klassisk pasta med kødsovs

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine Olsen

  Jeg vil lave en spaghetti pizza *mums*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Syg med pasta. Det er dog ikke alt, at frisk pasta er bedst til, men denne ret kræver frisk pasta – og en særdeles god en af slagsen . Kun få på markedet kan matche en hjemmelavet pasta. Den maskine gør det jo meget let og hurtigt. Herligt at kunne eje en sådan.

  Jeg ville straks kaste mig over denne. Målene er på fornemmeren.

  Pasta med kyling/kanin. Tagliatelle er bedst her.

  1 kyllingefilet skæres i små stykker, ristes på pande i olie og safran. Der tilsættes efter et kort stykke tid meget små tern af gulerødder og hvidvin. Koges til kyllingen er færdig.

  Blandes med den næsten færdig kogte pasta og der tilsættes lidt af kogevandet, så man får en cremet sugo, hetil kommer man stykker af tomatskind med. Koges kun til pastaen er aldente og sugoen har lagt sig om pastaen.

  Pyntes med persille og håndhakket pistacienødder. Dertil masser af frisk parmesan.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Balslev

  Carbonara helt klart – totalt yndlingspastsret ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hans Nissen

  Pasta med kødsovs. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Reza Ismaili

  Spaghetti bolognese 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sara

  Tror ikke jeg kunne modstå at lave en gang pasta cabonara. mmmh. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Super smart maskine – den ville passe perfekt til at lave en lasagne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine S

  Jeg tror jeg ville lave spaghetti bolognese 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kirsten

  Jeg vil afgjort starte ud med at lave en spaghetti carbonara!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smart maskine 🙂 jeg tror jeg ville forsøge og med en gang carabonara.
  Venlig hilsen Jette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg vil lave en ret med pasta og blåmuslinger. Det er to af verdens lækreste ingredienser! Jeg nyder, at man kan købe blåmuslinger mange steder og billigt, så man kan lave det selv – jeg har dog aldrig selv kastet mig ud i at lave pasta selv. Men den vidundermaskine er bare så smart!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalita Petersen

  Vil lave en klassiker: Spaghettia Carbonara
  😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mariannelykke

  er jeg den heldige vil jeg lave spaghetti carbonarra
  marianne.lykke@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Bisgård Sørensen

  Jeg ville helt klart lave en lækker gang pasta med din opskrift på ramsløgpesto! Det smager vanvittigt godt!!! Øv, nu kan jeg slet ikke få det ud af hovedet resten af aftenen 😀

  Kh Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte L Hansen

  Først skal jeg lige lære at bruge den, og har en ide om jeg gerne vil prøve at lave chiliepasta, som kun behøver nogle grønsager som tilbehør

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ville elske sådan en maskine! Køkkengadgets kan man ALDRIG få for mange af!!

  Jeg har to små rollinger, så tiden til at lave det helt store show hver aften er desværre minimal, men med sådan en maskine, tror jeg helt bestemt jeg ville score nogle hurtige point! De elsker nemlig begge pasta og spaghetti og spiser gerne mere end mig, hvis det står på bordet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shannet Nielsen

  Spaghetti carbonara <3<3
  Elsker pasta og er lige kommet hjem fra 7 dage i Rom…puhaaa, er stadig stopmæt. Kunne være vildt overdrevet at lave min helt egen pasta. Min nevø er snart udlært kok fra en super Italiensk restaurant, så der skal noget til at imponere ham..med denne må jeg have en chance 🙂 Iøvrig har jeg 4 teens, der iblandt 3 sønner og sku hilse og sige at de skovler pasta ind …

  Kh Shannet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Lang Hansen

  Pasta carbonara 🙂

  charlottehansen83(a)hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • claus frandsen

  vi elsker pasta her i huset elsker det i salat og bruger det i et utal af retter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  Nøj da, en lækker konkurrence – krydser virkelig meget fingre.

  Tror jeg vil starte med en Carbonara og derefter en lækker lasagne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bibi

  Min pastafavorit: pasta med hvidløg, citron og spinat ristet i olie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Ih, hvor kunne det være godt med sådan en pastamaskine! Givet, at lasagne er en af mine absolutte livretter, skulle den ret nok agere prøvekanin for mine evner ud i at lave pasta 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhh det kunne være skønt!
  Jeg tror at jeg ville holde det simpelt i første omgang og lave spaghetti med stegt hvidløg, tomater og chili på panden i masser af olivenolie. Vendt en tur på panden og så drysset med masser af parmesan

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mums den ville jeg gerne vinde! Den første ret ville klart være frisklavet pasta med hjemmelavet basilikumspesto – simpelt og SÅ lækkert 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina

  Årh, den ser smart ud 🙂 <3 Jeg og min veninde er vild med italiensk mad, og vi forsøger os sommetider med at lave pasta selv, men uden maskine synes vi godt nok projektet bliver lidt omfattende, så vi får det ikke lavet så tit som vi gerne ville 🙂 Jeg ville lave Pasta a la Trapanese – en virkelig lækkerspaghettiret med tomater en slags mandel/parmesanpesto 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja H

  cabonara helt sikkert! Blir helt sulten nu ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Jensen

  uhhh der er ikke noget mere lækkert end hjemmelavet pasta! Min mor plejer at være flittig til at lave det, men efter hun har brækket hånden, er det blevet lidt svært 🙁 Så hvad ville være bedre end lige at diske op med hendes yndlings ret: spaghetti carbonara med frisk lavet pasta 😉
  Så burde prisen som årets datter være hjemme 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamille

  Lasagne, helt klart!! Med fuldkornspastaplader selvfølgelig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hannah martinsen

  jeg ville lave den klassiske ret pasta carbonara, det er virkelig en af min favoritter. Og tror jeg nemlig ikke jeg kan vente med at prøve din nudelsalat 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Nielsen

  Uhh, det kunne være SÅ lækkert med en pastamaskine her i hytten! Men tror jeg ville kaste mig ud i en hyggelig omgang pasta med laks, spinat og fløde, for det smager bare himmelsk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Troels Larsen

  Uh ha det må blive en lasagne med hjemmelavet pastaplader 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor lækkert 🙂 jeg vil bruge den til en af mine yndlings retter , pasta og fennikel , hvor der bla. Er rød peber og kylling i 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Klart en carbonara, det er den bedste pastaret. Nummer to ville nok blive en lasagne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne Rasmussen

  hurra for hjemmelavet pasta

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Kastrup

  Uuhh, pasta i alle afskygninger er min livret. Jeg ville straks lave min yndlingsret med kylling, oliven, basilikum, fløde og soltørrer tomater. Krydser fingre?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  åh hvor er den sej! Jeg vil nok lave en lækker ret med en masse friske krydderier, noget kylling og nogle lækre friske grøntsager. Dejlig nemt og simpelt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susia

  jeg vil nok lave en klassisk cacio e pepe; spagetti med parmesan og peber.
  Jeg forestiller mig at de simple pasta retter vil være endnu bedre med frisklavet pasta:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte hansen

  Lige nu ville jeg helt sikkert lave en simpel ret med frisk pasta, god olivenolie, friskrevet øko citronskal og friskfangede fjordrejer fra Roskildefjord. Bor lige ud til fjorden og det vrimler med rejer lige nu!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] på ugen talte jeg lidt om min nye Pastamaskine (husk forresten at I stadig kan vinde en HER). Med maskinen kommer der også en ret fantastisk […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Nielsen

  Jeg er vild med pasta carbonara

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Jørgensen

  Jeg kan slet ikke stå for carbonara

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Clausen

  Jeg er slet ikke i tvivl om hvad jeg ville lave hvis jeg skulle blive den heldige vinder! Jeg ville lave yndlingsretten pasta carbonara <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Spaghetti and meat balls! Rigtig Lady og Vagabonden-mad 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Sådan en vil jeg gerne vinde. Tror jeg ville lave spagetti carbonara, eller også den thaisalat du har lavet, ser super lækker ud?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Lunden

  Jeg ville lave min mors “spagetti med tunkødsovs og rosiner” – faktisk en klassisk kødsovs, dog med tun og rosiner i stedet for. Hun lærte at lave den engang i 70’erne, hvor hun var aupair i Skotland. Jeg er faktisk overhovedet ikke fiskemenneske – jeg er SÅ dårlig til at spise fisk. Men denne her ret har jeg fået så længe jeg kan huske og den minder mig om min mor. Savner sgu lidt at spise mors mad 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg elsker, elsker, elsker pasta. Jeg vil spice den op med noget chiliolie, stegte tigerrejer og nogle koriander, mhh.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carbonara <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie H

  Jeg vil lave en lækker fiskeret med pasta eller en sommer pastasalat som jeg kan have med på madpakken

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Jensen

  Jeg ville lave pasta med lækker laks og flødesovs 🙂 mums!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Fuglsang

  Pasta carbonara 🙂 MUMS altså

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Ville helt sikkert lave spaghetti ed citron, olivenolie og revet parmesan. Let og alt for lækkert.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Seline T

  hmmm, elsker pasta med basilikum, friske tomater og parmasanost 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Claus R

  Pasta med hjemmelavet pesto af hjemmedyrket basilikum og med friske hjemmedyrkede cherrytomater til – og så en god flaske hvidvin og solskin til!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KFG

  Citronpasta med laks 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie B

  Ej, den gad jeg godt bruge til at lave min yndlingspastaret med chorizo og svampe… Mhmmmm.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Troels B

  Min favorit pastaret er frisk pasta med basilikum-pesto (gerne hjemmelavet), ovnbagte cherrytomater og ovnbagt parmaskinke samt ruccola, revet parmesanost og friskkværnet peber på toppen.

  Det er i virkeligheden en såre simpel ret, som på ingen måde er en fed ret, men som alligevel er velsmagende. Det er den måde, hvorpå jeg synes, at pastaen og de gode råvarer kommer mest til deres ret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Spaghetti vendt i olivenolie hvidløg,friske små tomater og revet parmesanost 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Sikke en lækker præmie!
  Min lille nevø er helt vild med min spaghetti bolognese, så jeg vil uden tvivl forkæle ham med sådan en portion, hvis jeg bliver den heldige vinder. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betty Jacobsen

  Jeg vil lave en lækker sommerlasagne med laks, spinat, tomater og hytteost. Både røget og fersk laks kan bruges.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida d

  Truth be told; jeg er typen, der ikke følger en opskrift ret tit. Jeg lader mig inspirere af dem, men kigger i køledisken og køleskabet og følger fornemmelse og lyst. Men jeg elsker pasta, og en favorit er enten den klassiske carbonnara (her er en opskrift faktisk nødvendig for mig), eller også noget led en masse urter og krydderier, så det bliver en stærk omgang.
  Jeg vil ihvertfald enormt gerne vinde pastamaskinen og prøve mig frem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Hansen

  Jeg elsker pasta, men jeg har faktisk aldrig smagt hjemmelavet pasta, da det lød så besværligt, men med denne maskine vil jeg guffe det i mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina

  pasta carbonara selvfølgelig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line M.

  Jeg ville lave en lækker cremet portion af pasta med røget laks og friske asparges. Og så ville den skulle nydes på terrassen med et glas hvidvin i den ene hånd, og godt selskab i den anden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Figgé Jensen

  Jeg har lige fundet en opskrift der ser lækker ud med noget bacon og porrer, så den vil jeg gerne prøve.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Helt simpelt frisk pasta med hjemmelavet tomatsovs og broccoli til! Man skal jo rigtig kunne smagen pastaen når nu man laver den selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er altså en genial maskine, jeg uden problemer kan finde plads til 😀
  Den første ret skulle være helt enkelt og studenter-agtig… spaghetti med lækker basilikum-pesto!! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Connie A

  Jeg elsker spaghetti carbonara <3 så det vil helt klart være det første jeg vil lave. Men også at få inspiration fra opskriftsbogen.
  Det er da en genial maskine 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sarah skytte

  Lækker maskine 🙂 Fede billeder du har taget, jeg får virkelig lyst til pasta nu 🙂 Hvis jeg vinder skal første ret jeg prøver at lave med maskinen være klassisk spaghetti til en god omgang spaghetti bolognese, måske prøve at putte lidt basilikum og persille i pastaen … Uhmmm mummelums 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caja

  En lækker pasta cabonara ? nammenam!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • christine

  Jeg elsker pasta, min datter elsker pasta og min kærestes pastaretter er de bedste. Han kan et eller andet med pastaretter, som jeg ikke mestrer! Ofte bare med hvad vi ligesom har i køleskabet (de aftener…) Favoriten er simpel med hvidløg, cherrytomater, fløde, basilikum og revet parmesan. Tænker også at sådan en lækker, lækker hjemmelavet pasta er et perfekt match til sådan en simpel sauce:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg ville nok lave en tomatflødesovs med fettucine pasta!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  da jeg er vegetar ville jeg helt sikkert lave en pastaret med en masse svitsede grøntsager som til sidst bliver vendt i pesto og pastaen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg ville nok lave spaghetti bolognesse, det elsker jeg 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  mega fed konkurrence!?jeg er total gak med alverdens køkkenmaskiner, så en pasta maskine ville være perfekt til samlingen 🙂 jeg ville nok lave en klassisk spaghetti bolognese eller forsøge mig med en pad thai, hvis også den kan lave nudler 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Saba

  Jeg elsker pasta, og jeg elsker at lave den helt klassiske med tomatsovs, friskrevet parmesan og basilikum ovenpå. Eller den med grøn pesto. Derudover en god vegetarlasagne 🙂
  Jeg har faktisk aldrig prøvet at lave hjemmelavet pasta, så det kunne være spændende at prøve..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  En god og fyldig pastaret med flødestuvet spinat og røger laks – ovenikøbet nemt og budgetvenligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sonja zattlander

  carbonada er min favorit, men skulle jeg vinde er der jo uanede muligheder:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • May

  Uhm, en lækker spaghetti carbonara som er en af mine livretter 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pasta med kødboller og tomatsauce og en masse andet godt, hvis jeg er så heldig.

  Kh.
  Anne-Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Lindemark

  Jeg elsker pasta, og da jeg hverken er specielt glad for ris eller kartofler, spiser jeg det også ret ofte! Min yndlings er den italienske “pasta alla carbonara”, så det ville nok være den første pastaret jeg skulle lave – men bestemt ikke den sidste! Jeg er nemlig også RIGTIG glad for pasta med pesto (den grønne af slagsen), så denne ret ville nok være den næste, som jeg ville kaste mig over, og nok i virkeligheden også den, jeg ville lave allermest, for den er super let og så smager den altså også bare super godt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maibritt j

  jeg ville lave en ret med fløde, god bacon og friske champignon 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne P

  En ordentlig r..fuld Carbonara!!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg ville lave en lækker hjemmelavet pesto og vende pastaen i det og spise det med et stykke steg laks ved siden. Haps 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caja

  Jeg ville sætte min kæreste (det er altid ham, der laver mad 😉 ) til at lave en omgang carbonara! Eller måske prøve at efterligne Restaurant Fishers pasta med peber! Mums! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Slouborg

  Jeg vil lave kødsovs med spaghetti 🙂 som mine børn ELSKER <3 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina H

  Jeg vil helt klart lave den klassiske pasta med kødsovs. Jeg elsker simpelthen den ret 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mari

  En god omgang spaghetti bolognese:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Winnie

  Ej en super lækker konkurrence!? Pasta en bare så dejlig, ?super nemt i vores travle hverdag og mere sundheds rigtigt end en hurtig købe burger.? Jeg håber bare så meget på held? første ret som skal afprøves må blive fettuccine med trøfler?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  åhh… Jeg ville ELSKE at kunne overraske min kæreste med denne maskine. Han er en sucker for alle køkkenmaskiner, så hvis jeg kunne overraske ham med en hjemmelavet cremet pasta pesto ville min lykke (og forhåbentlig også hans) være gjort!

  Tak for dejlig blog, søde Mie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Til en god pasta hører en god pesto 🙂 …og som det næste blev det nok en traditionel carbonarra til min dejlige kæreste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg elsker pasta!! 🙂

  Den første ret, jeg ville lave, er min yndlings pastaret fra Jamie Oliver, som min kæreste(heldigvis) ofte laver. Den består af frisk pasta og en slags sauce bestående af olie, blommen fra et æg, frisk basilikum og frisk revet parmasan. Simpelt, men åh så godt.

  Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • helene

  Den maskine ser bare så mega smart ud :-). Jeg ville lave spaghetti med tomatsovs og kødboller.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg ville invitere mine skøre veninder over til vores ugentlige middag og fyre op for en ordentlig omgang favorit med fersk laks, spinat, HVIDLØG, fløde, basilikum og en ordentlig spand hvidvin. Sikke en dejlig konkurrence. Jeg krydser fingre. God weekend til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hvor er den fed! Jeg vil helt klart lave spaghetti aglio! Super lækker ret – bringer mig tilbage til Italien hver gang, jeg laver den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Laursen

  Ej hvor smart! Sådan en skal man da eje hva? Det gad jeg i hvert fald godt! Hvis jeg er så heldig, så vil jeg prøve at give mig i kast med en lækker lasagne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Elsker pasta så det er lige en maskine for mig!
  Jeg ville lave en lækker cremet pastaret med spinat, champignon, løg, hvidløg og pikantost, serveret med noget lækker stegt laks.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara T

  Tagliatella med laks!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Det ville være lækkertmed en pastamaskine,for vi spiser rigtig meget pasta hjemme hos os, jeg ville lave en pastaret med spaghetti, kylling, pinjekerner, broccoli og gulerødder. Hertil lægges cherrytomater og revet parmesanost.den er både sund og mættende.
  Opskrift:
  300 g spaghetti
  1 tsk olivenolie
  500 g kyllingeinderfilet
  2 rødløg (i både)
  30 g pinjekerner
  1 gulerod (stor)
  1⁄2 broccoli (delt i små buketter)
  16 cherrytomater (i halve)
  salt
  peber
  50 g revet parmesan
  Spaghettien koges efter anvisningen.

  Kyllingekødet skæres i små tern og brunes i olivenolie i en sautérpande sammen med rødløg og pinjekerner. Smages til med salt og peber. Skær guleroden i strimler med en kartoffelskræller. Kom herefter guleroden i.

  Broccoli buketter og cherry tomater tilsættes og retten simrer yderligere i et par minutter, inden spaghettien tilsættes. Retten vendes forsigtigt rundt og serveres med revet parmesanost.Man kan eventuelt tilsætte lidt fløde 1. 1⁄2 dl

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil prøve at lave en god pasta carbonara fra buden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Spaghetti carbonara helt sikkert 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Sofie

  Jeg er brød og pasta-pige, så ville helt sikkert lave spaghetti med kødsovs, fordi det ved man hvad er og det kan vel kun blive mere lækkert med hjemmelavet pasta! Bum! Og jeg ville bruge den tit og ofte! PS. Du er pæn! ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone B.

  Åh… Jeg spiser jo pasta flere gange om ugen, fordi det både er billigt, nemt og super lækkert! Derfor skal jeg da vinde sådan en smart maskine her – hvis jeg vinder, vil den første ret være penne med spinat-fløde-sovs.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  jeg ville lave en en lækker citronpasta-ret! så enkelt, men så lækkert 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mine fire piger elsker carbonara – ville gerne prøve at lave det med frisk pasta!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna L

  Spaghetti meatballs med en hjemmelavet sauce af friske cherrytomater, hvidløg, basilikum, hvidvin, peber og selvfølgelig parmesan i rigelige mængder! Mums!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh jeg elsker elsker elsker pasta! Jeg tror næsten jeg spiser det 2-3 gange om ugen 😮 og med en lille en der kommer til november ville det jo være fedt at kunne få frisk pasta uden at skulle løbe i fakta hver aften ..

  Men min yndling pasta ret er pasta, Flødeost, bacon og æg! Mhh det er bare lækkert!

  Jeg krydser alt hvad jeg har!
  Hilsen Zofia Bodi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina TF

  Um, hvor lækkert! Jeg ville lægge ud med at lave en helt klassisk omgang pasta med tomatsovs. Når der virkelig kræses for tomatsovsen kan den komme til at smage himmelsk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Merete Louise Østberg

  Det blir nok Pasta Carbonara uhm blir helt sulten ved tanken ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine B

  Vil lave en fuldfed carbonara ! Muligvis med ærter til – for at løsne lidt op for den dårlige samvittighed over fløde, bacon, parmesan og hvid pasta 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anne

  Åh, cabonara af den rigtigt snaskede slags, vil være mit første pasta-projekt, hvis jeg vinder sådan en der. Den er da den vildeste køkkenmaskine jeg har set, forresten 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Hansson

  Puha, sikke en fin og smart maskine! Jeg ville for det første lave den klassiske spaghetti bolognese, men da helt klart også en masse andre lækre pasta-retter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Scheving

  Hold nu op for en fantastisk konkurrence! jeg er helt vild med pastaretter, og hvor ville det være awsome at kunne lave pasta selv 😉 Hjemme hos mig er vi stor fan af pasta bolognese, så det må være den første ret der skal laves med pasta 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine LP

  Jeg elsker, elsker, elsker (!!!!) pasta, så jeg ville bruge den ofte hvis jeg vandt!
  Det første jeg ville lave ville nok være en Jamie Oliver pastaret, som indeholder mascepone, spinat, hvidløg, hvidvin, muskat og masser af parmesan. Uuumh mine tænder løber helt i vand bare ved tanken! ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • birgitte

  Ravioli med asparges, burrata og skinke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie Ravnholdt

  skøn præmie – har altid drømt om at lave min egen pasta. Har dog endnu ikke forsøgt.

  Ville nok lave spaghetti carbonada

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg vil så gerne vinde den maskine! Jeg eeeelsker pasta i alle afskygninger og vil først og fremmest lave en omgang med brunet smør, salvie og frisk spinat. Så enkelt – så godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Wow, den ser smart ud 🙂 Jeg ELSKER hjemmelavet pasta, men det er netop altid den langsommelige proces, der gør at jeg ikke har tid til at lave pasta så ofte som jeg gerne vil. Min yndlings pastaret er uden tvivl spaghetti vongole, der minder mig om sommer i Italien, så den ville jeg give mig i kast med. Ih jeg håber jeg vinder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanna Hold

  Mums hvor ser det ud til at være lækkert at være en del af din madklub ? Hvis jeg havde sådan en FANTASTISK maskine vil jeg invitere min far over, så vi sammen kunne lave hans klassiske kødsovs ☺️? Og med en gang frisk pasta til så vil den sidde lige i skabet??? Mmmhh hvor bliver jeg sulten bare ved tanken? Ha’ en fantastisk dag????☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine Louise Christensen

  Jeg ville lave en omgang Spaghetti carbonara, som er min absolut yndlings pasta opskrift 🙂 Lækker fed og cremet 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda A

  Jeg ville spaghetti med laks, citron, fløde og forårsløg. Og så forære min søster maskinen. Hun elsker at lave mad, og mon ikke at jeg kunne invitere mig selv til middag et par gange eller ti, hvis jeg havde sponsoreret en pastamaskine?
  Miatilda A // aimlovelive@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • clara mathiasen

  Jeg kunne så godt tænke mig denne maskine, så jeg kan lave en god, klassisk tomatsovs med bacon og chili, toppet med en MASSE parmesan 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birna Lambaa

  Jeg ville da lave mange forskellige retter, men den første ville så være min yndlings: spagetti carbonara 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Ej pasta er det allerbedste jeg overhovedet ved!! Der findes jo intet bedre.
  Jeg ville nok prøve at lave nogle pastaplader og lave ravioli! med ekstra meget parmesan på toppen! Haps haps haps.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise K

  Åh! Sådan en ville jeg gerne have stående! Jeg tror jeg ville lave en simpel, men lækker omgang spaghetti bolognese fyldt med gode råvarer og friskrevet parmesan!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  ååh en drømme maskine, jeg ELSKER. pasta og specielt truffel pasta er en favorit ret, så det ville blive den første jeg ville give mig i kast med:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg ville klart lave Ragú alla Bolognese, efter en oldgammel italiensk opskrift. Selve kødsovsen skal simre op mod seks timer, og med hjemmelavet fettuccine til kan det kun blive er klasse-måltid?????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Liv

  Uh altså den ser smart ud!! Jeg ville lave en pastaret med massere af svampe, spinat og tyndtskåret oksekød + ost i lange baner, haps! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Den gode gamle klassiker carbonara. So simple, yet so delicious. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg craver dagligt pasta – hvis jeg skulle lave pasta idag, ville jeg vende det i pesto og ristede mandler! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Lige hvad jeg mangler for at køkkenmaskine-samlingen er komplet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

   Ville forsøge mig med lasangeplader til cannelloni 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Det er da genialt! Jeg vi lave en lasagne med laks, spinat og hytteost. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg ville lave lasagneplader og bruge dem til at lave fyldte raviolier med ricotta, spinat og pinjekerner – min favorit som husbonden mestrer med en gammeldags pastamaskine med håndsving :-). Med denne maskine må selv jeg kunne levere evner og tålmodighed til at lave frisk pasta.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna S.

  Sikke en skøn konkurrence – hvem elsker ikke pasta! Pasta med laks og spinat, mums, det ville jeg lave!!! Jeg krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvis jeg vandt sådan en lækker sag, ville jeg lave en fantastisk spaghetti carbonara og forkæle min kæreste med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Else

  Jeg elsker pasta!
  Hvis jeg vandt maskinen, skulle den første pastaret jeg lavede være en simpel en af slagsen, så den frisklavede pasta kunne få lov at komme til sin ret. Jeg ville vende pastaen med friske krydderurter, en god olivenolie og så rive en masse parmesan henover. Jeg bliver helt sulten! Ha ha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Åh hvor ser det lækkert ud! Jeg er glutenintolerant og tåler slet ikke normal pasta – derfor har jeg i lang tid ønsket mig min egen pastamaskine, så jeg selv kan styre hvad, der skal i min pasta!
  Hvis jeg fik maskinen ville jeg lave rødbedepasta, som jeg ville bruge i en salat med spinat, rucola, brøndkarse, god feta, stykker af ovnbagte kartofler og squash, toppet med ristede solsikkekerner og en god citronolie! En velsmagende og pæn ret (hvem kan ikke lide lyserød mad?) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Guldberg

  jeg elsker pastaretter og jeg elsker at eksperimentere med forskellige smage i retterne. Dog har den klassiske spaghetti bolonegse, sprængfyldt med smag, altid været favoritten, så det ville klart være det første jeg ville prøve med maskinen 🙂 men alting blive jo bare bedre når det er lavet helt fra bunden 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Trøjborg

  Jeg ville starte med at lave en helt almindelig lasagne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Har aldrig lavet min helt egen spaghetti carbonara, så det skulle klart være det! ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camilla Kirstine

  Nøøj sådan én vil jeg gerne vinde! Har ofte overvejet at give mig i kast med hjemmelavet pasta, men har ikke rigtig kunne overskue det. Men med denne er det jo let som en leg og jeg ville på nul komma fem diske op med en lækker pasta carbonara! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Hvidkjær

  Jeg er heeelt vild med den maskine! Hvor er den bare sej! MÅ eje!
  Min kæreste ville få lov til at lave hans hof’ret til os! Og det er Spaghetti Aglio! Enkelt og simpelthen – chili, hvidløg, hakket persille og olie. Og så med friskrevet parmesan ost. Mmmm 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Den klassiske Spaghetti ala Carbonara – Den smager genialt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eij! Hvor er det smart, jeg har også altid tænkt, at det må være mega besværligt at lave selv!
  Jeg får begrænsede mængder pasta på grund af min gluten intolerance og fordi, det er så pebret at leve glutenfrit.
  Jeg ville altså nok lave en god klassiker ; spaghetti bolognese ala glutenfri! Yum! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Dahl

  Den klassiske spaghetti bolognese 😀 Jeg ELSKER det! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Jeg elsker hjemmelavet pasta, men med en lækker lille bebs i huset er det indtil videre ikke blevet til meget pasta.
  Hvis jeg vandt skulle min dejlige kæreste forkæles med det der herhjemme kaldes “scorepasta” og som var den første ret han nogensinde lavede til mig. 9 år senere spiser vi stadig pasta med hvidløg, chili, pesto, jomfruhummerhaler, rucola og citron. Krydser fingre ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

   Kan man lige få opskriften på den ret, for det lyder da godt nok som noget af det lækreste!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Buhl

  Jeg elsker italienske pastaretter – det er min livret ??
  Jeg vil lave en spaghetti carbonara som det første, hvis jeg vandt pastamaskinen ???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Der er jo et utal af gode pasta retter! Tror dog jeg ville starte med at lave en helt klassisk lasagne. Det er altid godt, og med hjemmelavede plader, kan det da kun blive endnu bedre. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara v

  Jeg kunne spise pasta hver dag, så meget elsker jeg det! Og min favorit er den klassiske carbonara, som skulle være det første jeg prøvede at lave 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN UFRIVILLIG FRIDAG