GOOD KARMA

10 TING DER VILLE GØRE MIN HVERDAG NEMMERE

 photo 20_zps8a095217.jpg
1. En større cykelkurv. Af en eller anden mærkelig grund, ender jeg altid at have mere at slæbe på, på vejen hjem, end på vejen ud. Det handler nok om, at jeg er typen, der aldrig “går ud og handler”. Det er noget der bliver klaret i ulvetimen i Netto på Nørrebrogade. Min nuværende cykelkurv er så lille, at den ikke engang kan indeholde en skoæske. Jeg overvejer kraftigt at investere i DEN HER.

2. Hvis Netto åbnede 5 nye butikker på Nørrebrogade.

3. Eller hvis Smag åbnede en afdeling i min bygning.

4. Hvis P3 stoppede med at spille den her “Ring den alarm” med Cecilia. Hun er sikkert en super sød pige, men det er afgjort årtiets mest irriterende sang. Den er DEN HER. Nu er I advaret, hvis I på mystisk vis skulle have formået at undgå den.

5. Hvis RUC rykkede til København. Eller hvis man byggede en lynhurtig metro til RUC.

6. Hvis jeg kunne lide fisk. Eller hvis fisk ikke blev serveret til 80% af de arrangementer jeg går til.

7. Hvis jeg havde råd til at ansætte en fotograf, der kunne tage billeder af mig hver dag.

8. Hvis Justin Timberlake spurgte om vi skulle giftes.

9. Hvis nogen opfandt et eller andet smart system, så man ikke skulle have 10.000 forskellige adgangskoder til alverdens webshops, netbanker, sociale medier osv.

10. Hvis nogen pludselig kom og tilbød at tage sig af mine regnskaber og alle de andre (røv)kedelige hængepartier, jeg ALDRIG kan tage mig sammen til at få styr på.

8 kommentarer

 • Line

  Mit liv ville være nemmere, hvis #Iwokeuplikethis virkelig passede. Hallo, kan man ansætte en til at komme tørshampoo i håret på én hver morgen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Hahahah… Ja, hvorfor ikke, egentlig?? Sådan en kunne jeg i hvert fald godt bruge. Eller en som kunne få mit hår til at sidde helt perfekt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • BPS

  Jeg kan heller ikke lide fisk… og jeg har virkelig prøvet. Det er virkelig øv – og pinligt – at det altid er fisk, der skal serveres som forret til fester.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   SÅ øv. Jeg har vænnet mig til, at jeg aldrig får forret. Det er også helt okay. Men hvis hele menuen er bygget op omkring fisk, så er det virkelig nedtur.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Du skal købe Walds giant kurv i stedet, jeg bor selv på Nørrebro, men fik det ordnet hos Hr. Velo på Frederiksberg, de er søde og tilbyder lånecykel og kurven kan indeholde både min skoletaske med computer osv, en træningstaske og også en pose med varer fra Netto 🙂 jeg har en bedstemorcykel, og med sådan en vælter cyklen ikke med den store kurv (som Cykelbanditten) ellers vil prøve at bilde dig ind. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Ahaaaaa…. good info. Tuisnd mange gange tak, Line. Den vil jeg bestemt lige tjekke ud 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, ja tak til Justin 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOOD KARMA