FINE FORÅRSFRAKKER #2

OPSKRIFT: KULØRTE KIKÆRTER

 photo IMG_5231_zps70a145cd.jpg

 photo IMG_5222_zpsf2f1b0dd.jpg

 photo IMG_5232_zps70fabb55.jpg

Den her salat er en af mine gamle favoritter. Opskriften strammer fra bogen, Suveræne Succeser, som jeg fik i 20-års fødselsdagsgave. Jeg havde næsten glemt alt om den, men da jeg skulle holde madklub i torsdags, og tiden var knap, lysten til noget sundt var stor, kom jeg pludselig i tanke om den.

Jeg nåede heldigvis at knipse lidt billeder, så jeg kunne dele opskriften med jer. Den er næsten så nem, at man skulle tro at det var løgn. Den smager himmelsk og jeg er sikker på, at det ikke er sidste gang jeg laver den her i foråret.

Det skal du bruge:

  • 200 g kikærter
  • Et rødløg
  • 2 peberfrugter (helst en rød og en gul)
  • En håndfuld edamamebønner
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 spsk hvidvinseddike
  • 1 spsk dijonsennep
  • 1 fed hvidløg
  • salt og peber

Sådan gør du: 1. Skær peberfrugterne og løget i tern 2. Steg dem på panden sammen med olien, hvidløget og adamamebønnerne 3. Tilsæt Sennep og eddike og bland det hele godt samme – det er vigtigt at grøntsagerne ikke bliver helt gennemstegte, så de beholder deres sprødhed 4. Bland det hele sammen med kikærterne og lad salaten køle lidt af, inden den nyes.

Bon appetit <3

   

2 kommentarer

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FINE FORÅRSFRAKKER #2