THIS MORNING

TORSDAGSTIP: HJEMMELAVEDE KNÆKBRØD

 photo IMG_3793_zpscdfce115.jpg

 photo knaeligk2_zps90461632.jpg

 photo IMG_3742_zpsdbe9fcb9.jpg

Hvis der er noget jeg ELSKER når det kommer til mad, så er det snacks. I ved det der med at have noget, som kan lige kan smide i munden, når man kommer hjem og er ved at dø af sult. De her knækbrød er blevet min yndlings-snack over dem alle og de er så nemme at lave, at det næsten ikke kan gå galt. Ganske enkelt køber man bare en kornblanding i Fakta (til omkring 15 kr. – hvis jeg husker rigtigt) og tilsætter lidt mel, vand og olie – det hele er angivet på pakken. PRØV dem, jeg lover at resultatet bliver fantastisk.

Kan I have en dejlig dag <3

6 kommentarer

 • Hvor ser de bare gode ud, jeg er også kæmpe fan af snacks (haha og bare mad generelt), så dem må jeg helt klart prøve! Tak for tippet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med din nye fine blog xxx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HenriettePedersen

  Ælsker dit nye site!! layoutet er virkeligt fint 🙂 Jeg er vild med at der ikke er store reklamer i toppen af siden som forstyre, men i stedet i små flotte bokse i siden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Ihhhhh hvor bliver jeg bare glad når jeg læser det her! TAK 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THIS MORNING