SILENCE

Pretty

Billede 2Billede 1

Jeg holder stadig Juleferie på fyn. Jeg er dog begyndt at få lidt stress over at skulle nå at have fat i nogen af de gode udsalgs ting i København. Dog får jeg tilfredstillet de værste shoppe-cravings, i de lokale genbrugsbutikker, hvor priserne stadig ikke kan sammenlignes med de københavnske butikker. I går fandt jeg denne flotte lange hvide cardigan/skjorte/blazer – whatever. Jeg ved at jeg kommer til at elsker den til sommer, hvor jeg kun skal gå i hvid, hvid og hvid. Desuden bliver jeg helt nostalgisk hver gang jeg ser Inwear logoet. Det minder mig om et feminia blad fra 80erne 🙂

4 kommentarer

 • Hej Mie 🙂 Jeg laver en anderledes “året der gik” post på min blog, hvor jeg har valgt mine 12 ynglings blogs, tildelt dem en måned hver, og så vælger jeg mit ynglings outfit fra deres blog i den måned, som jeg så poster på bloggen, men så tænkte jeg pludselig: “hvorfor ikke spørger om bloggerne slev vil vælge deres outfit?” så det g…jorde jeg, jeg spurgte dem alle sammen, og nu dig ;D
  Din blog har fået September, og jeg ville spørge om du har lyst til at være med til det? :S Ville være mega fedt!
  ps. min blog er: thefashionfrog.blogspot.com
  Hilsen Caroline♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Louise: Tak 🙂 jeg bruger et canon 1000d

  Anne Louise: Det er redigeret i Toycamera Analogcolor 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvor er den smuk! kunne også godt tænke mig at vide hvilket program du har brugt til at redigere billederne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hold op det første billede er flot. Hvad skyder du med?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SILENCE