Siden sidst

Hej venner 🖤

Har I det godt derude? NU blev det altså lige tid til en lille indtjekning fra mig igen.

For et par dage siden var min mor forbi til en kop kaffe og her sagde hun pludselig noget ala “opdaterer du aldrig din blog mere”. Hertil kunne jeg kun svare, at hun ramte et ømt punkt og talte direkte ind i min dårlige samvittighed.

For nej, det gør jeg jo tydeligvis ikke. Men jeg kan love jer for, at der ikke er gået en dag siden sidst, hvor jeg ikke har tænkt “at i dag gør jeg det”. Men så er der bare kommet et eller andet ind fra højre og stjålet min tid.

Min hverdag ser også noget anderledes ud nu, end den gjorde fra bare et år siden, hvor jeg mere eller mindre tjekkede ind hver eneste dag. Jeg har fået mange flere arbejdsopgaver, som relaterer sig til det virkelige liv. F.eks fungerende husfotograf hos SoSocial, som er et SoMe bureau.

De udvider hele tiden deres kundeportefølje og det betyder bare mere arbejde til mig. Heldigvis elsker jeg hvert sekund af det og jeg har sjældent lært så meget, som jeg har gjort her i den første halvdel af 2022. Lige pludselig blev min jobtitel en slags fotograf og det er altså en drejning, jeg ikke lige havde set komme. Men det er sjovt hvordan livet nogengange former sig.

Jeg tænker, at mange af jer, der stadig følger med derude også følger med på Instagram. Og derfor ved, at jeg stadig lever og har set, hvad der har rørt sig over den seneste tid. Men i bedste blogstil, fik jeg lige lyst til at lave sådan et lille “siden sidst-indlæg” med tidens højdepunkter. Så kig med engang…

Siden sidst 1
Reklamelinks: Kjole: Message Bluse: Skall Taske: ARKET

Først og fremmest, så har jeg nydt foråret og ligesom alle andre, kigget med længselsfulde blikke efter de der helt varme sommerdage. De seneste år har vist gjort os lidt forvent på den front og jeg skal altså lige sluge en kamel, hver gang jeg skal have en jakke på her i Juni måned.

Siden sidst 2
Reklamelink: Kjole fra MbyM
Siden sidst 3
Den lille bitte soveby, jeg boede i

En solorejse

Et af forårets højdepunkter var helt klart, at jeg for første gang i flere år, kastede mig ud i en solorejse. Nærmere bestemt, en slags workcation i Portugal. At valget faldt på netop den destination, var egentlig lidt af et tilfælde. Mit formål var bare at komme lidt ud og finde et sted, hvor jeg kunne få klaret en masse arbejde og samtidig møde nye og inspirerende mennesker.

Det lykkedes heldigvis. Jeg googlede noget ala “best cowork spaces in europe” og der blev jeg ved med at støde på Selina i Peniche, Portugal. Efter lidt research virkede det til, at være ret meget der, jeg var på udkig efter. Så afsted med mig. Det betød en hel uge i en lille bitte surf-by på Portugals vestkyst. Jeg tjekkede ind på Selina, som er et slags hostel for voksne og digitale nomader. Byen kunne man nærmest ikke forlade, med mindre man havde en bil. Så jeg rykkede mig ikke ud af flækken i 7 dage og fik i den grad klaret en masse hængepartier. Om aftenen mødte jeg en masse af de andre gæster og jeg fik også skabt nogle nye venskaber.

Sådan en tur kommer jeg uden tvivl til at tage på igen og det kan kun gå for langsomt.

Siden sidst 4
Selina-hotellet
Siden sidst 5
Peniche, som eftersigende skulle være enhver surfers paradis
Siden sidst 6
Reklamelink: Skjorte fra ARKET Bukser fra ARKET

Den Jyske vestkyst

Mængden af helligdage har igen været utallige og i – hvad jeg vist tror – var st. bededagsferien, var jeg i sommerhus ved den Jyske vestkyst, med hele min familie. Vi plejer at være derude en gang om året og hver eneste gang, bliver jeg forblændet af det smukke landskab med klitter og sand. Altså det landskab, som man kun finder lige præcis der. Uheldigvis ramte vi ind i en storm, som ingen ende vil tage og alle tre dage, var det nærmest umuligt at bevæge sig ud for en dør og stå fast, samtidig. Det er barskt på de kanter.

Siden sidst 7
Siden sidst 8

Heartland Festival

Ja, så har jeg simpelthen også været på festival. For første gang i hvad der føles som evigheder. Det var egentlig slet ikke planen, men en dag dumpede der invitation ind fra Estèe Lauder, som gerne ville invitere på en lille dagtur til den sydfynske festival. Det skyldes primært, at de var hovedsponsorer på nogle af de talks, der blev holdt af stærke kvindelige stemmer.

Det var en vanvittig fin dag. hvor sommeren, for engangs skyld viste sig fra sin smukkeste side. Vi fik serveret den lækreste frokost fra en Libanesisk restaurant, som var rejst hele vejen herop, for netop at holde en pop up på Heartland. Vi hørte en virkelig interessant talk med Margaret Atwood, som bl.a har skrevet The Handmaids tale (altså bogen og ikke serien) og så var det bare virkelig skønt, endelig at hænge ud med nogle af alle de veninder, som jeg jo har fået igennem bloggen her, igen. Og så var det selvfølgelig også ret vildt at stå der blandt mange 1000 mennesker under sommeraften-himlen og høre Kashmir spille alle sange fra min ungdom.

Siden sidst 9

En restaurantanbefaling

Og så har jeg simpelthen også besøgt en restaurant, som var så god, at jeg lige bliver nødt til at dele den med jer. Det er uden tvivl her, at man får Københavns aller bedste thai-mad.

Den hedder Baan Thai Isarn og ligger lige ved Halmtorvet på Vesterbro. Det var sådan en middag, som jeg dagligt har tænkt på lige siden og et sted, som jeg meget snart skal tilbage til.

Arbejd Arbejd

Som jeg også nævnte indledningsvis, så har jeg arbejdet mere end jeg har gjort i mange år og det er bl.a det, der skyldes mit fravær herinde.

En af de sjoveste opgaver var, at skyde en stor håndfuld billeder til Lagskagehusets sommer-content. Vi havde fundet det smukkeste kolonihavehus på Amager og som det jo næsten altid er med den slags, så stod regnen selvfølgelig ned i stænger, præcis den dag.

Men det bedste af det hele er, at resultatet faktisk bare blev super godt. Trods regn og gråvejr. I kan se nogle af billederne på deres Instagram og så kommer der også flere løbende over sommeren.

Siden sidst 10
Siden sidst 11
Reklamelinks: Skjorte: & Other Stories Shorts: & Other Stories

Tour de Tivoli

Og så har jeg også været en tur i Tivoli. Og grunden til, at det er med her i mine højepunkter er, at det simpelthen var den BEDSTE dag. Jeg var afsted sammen med hele min familie og vi havde alle turpas.

Vi stod klar ved indgangen da de åbnede kl. 11 og så fik den altså ikke for lidt, frem til kl. tidlig aften. Sjældent har jeg grint så meget og jeg har ikke tal på, hvor mange karruseller jeg har prøvet og hvor mange gange, jeg har hængt på hovedet, den dag.

Sådan en tur skal man virkelig unde sig selv engang imellem. Hvis man er til den slags, selvfølgelig 😅

Siden sidst 12
Reklamelinks: Bandana: & Other Stories Skjorte: ARKET

Bella Italia

Og sidst, men bestemt ikke mindst, så har jeg været en tur i Italien. I skrivende stund er jeg faktisk lige kommet hjem til det danske og jeg må bare sige, at jeg vil tilbage og det kan kun gå for langsomt.

Jeg har ikke besøgt Italien siden 2012 hvor jeg var i Venedig og de sidste mange år, har det været på listen over steder, jeg gerne vil opleve. Det er ligesom bare aldrig sket, fordi mange forskellige ting.

Men nu lykkedes det endelig og jeg havde 5 skønne dage, sammen med min familie. Vi fløj til Bari, hvor vi havde booket en lille lejlighed i en miniput havneby lidt syd for. Den hed Torre a Mare og selvom vi er ved at være et lille stykke inde i sommeren og højsæsonen for turisme, så tror jeg, at vi har de eneste ikke italiensk-talende i hele byen. Det var i hvert fald den helt ægte og fulde oplevelse.

Syditalien og Puglia, som området vi besøgte hedder, stjal virkelig mit hjerte. Der var noget ægte og helt særligt ved det og jeg har på fornemmelsen, at jeg kune lige fik set toppen af isbjerget.

Siden sidst 13
Siden sidst 14
Siden sidst 15
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments