Glimt og fortællinger fra den seneste tid

Glimt og fortællinger fra den seneste tid 1
Reklamelinks: Skjorte fra Sister Point og bukser fra ARKET

Tiden går, klokken slår og pludselig er der gået et pænt stykke tid siden, jeg sidst har tømt kamerarullen på min telefon og delt ud af små glimt og fortællinger fra den seneste tid. En tid, der for mit vedkommende, minder mere og mere om en almindelig hverdag. Dog en ny hverdag, end den jeg kendte for snart et år siden, men en hverdag, hvor dagene ikke længere er helt ens og hvor jeg faktisk er begyndt at bruge min kalender, for at holde styr på aftaler, deadlines og. alt det der.

Alt i alt, er det jo fuldstændig vidunderligt, for så er der også en mening med det hele. Alligvel er det også noget, jeg lige skal vænne mig til. Det der med ikke at have al tid i verden og at alarmen ringer på den grimme side af kl. 07. Men med lysere og varmere dage, så bliver det hele selvfølgelig en anelse nemmere.

Glimt og fortællinger fra den seneste tid 2

Walk and talk

Hold.nu.fast hvor får jeg gået mange ture. Det gør de fleste af os vel. Der er snart ikke det hjørne af København, som jeg ikke har været forbi, i løbet af de seneste måneder. Men det er heldigvis ikke det værste i verden og så er det en rigtig fin måde at ses på. Det er bare som om, at snakken går lidt bedre, når man går og jeg er tilbøjelig til at sige, at det næsten fungerer ligeså godt, som når man sidder over et glas vin. Men kun næsten,

Ikke desto mindre, så håber jeg at det er en af de vaner vi tager med når (eller hvis) vi engang kommer på den anden siden af hele det her corona-cirkus.

Glimt og fortællinger fra den seneste tid 3

Genbrugsshopping

ENDELIG kunne butikkerne igen slå dørene op og jeg har inderligt savnet at i på jagt i genbrugsbutikkerne. Det har jeg tydeligvis ikke været ene om, for hele ugen har der været lange køer foran samtlige butikker. Med andre ord krævede det lidt tålmodighed, men på trods af det, endte jeg med at gøre et par gode fund.

Vigtigst af alt, så har jeg fået fingrene i en bunke sengetøj, som jeg er i fuld sving med at forvandle til tøj, med hjælp fra min symaskine. Det går stadig fremad på den front, selvom det ofte foregår i de sene nattetimer, nu hvor der pludselig er noget, der hedder hverdag igen.

Glimt og fortællinger fra den seneste tid 4
Glimt og fortællinger fra den seneste tid 5

Work Work

Og nu hvor vi snakker om arbejde, så har jeg endelig kunne komme tilbage på tasterne for Sliders. En restaurant, som jeg har arbejdet for de seneste tre år, hvor jeg er ansvarlig for de sociale medier og kommunikation.

Det siger jeg selv, at vi har været hårdt ramt det seneste år og her i lock down 2.0 har det været svært at finde kreativiteten.

Lige indtil den dag, hvor vi kom i tanke om, at vi ville give vores følgere en lille video, der viser hvordan man selv kan lave et par sliders.

Det resulterede i en hel arbejdsdag i køkkenet sammen med et par skønne kollegaer og første del af resultatet kan I se lige her.

Glimt og fortællinger fra den seneste tid 6

Lidt mere arbejde og lidt mere mad. Pt. hjælper jeg også Engell og Solovej med at forbedre deres sociale kanaler og foto-game. Det er en lille deli på Østerbro, som serverer skønne hverdagsretter og salater, som er lige til at tage med hjem. Et job, jeg virkelig elsker, fordi de både kombinerer min interesse for madlavning, madfotografi og selvfølgelig alt det med SoMe.

Run, run, run away

Løbeture finder jeg heldigvis også tid til og pt. er jeg i gang med at teste et lille udvalg af sæsonens løbesko, som jeg selvfølgelig kommer til at dele herinde. I mellemtiden kan I altid læse min guide til at finde glæden ved løb.

Glimt og fortællinger fra den seneste tid 7
Glimt og fortællinger fra den seneste tid 8
Glimt og fortællinger fra den seneste tid 9

Magiske Marts

Marts er på mange måder en helt vidunderlig måned. Kigger man hurtigt på naturen, så er den egentlig mere kold og farveforladt end den har været længe. Men dykker man lidt ned, så erdet nemt at spotte de små blomster, der i den grad vidner om det spæde forår. For slet ikke at snakke om udvalget af smukke blomster i supermarkeder og i blomsterforhandlere. Jeg er stadig dybt forelsket i de gule og lyserøde tulipaner, som jeg fandt hos blomsterhandleren på kultorvet i begyndelsen af sidste uge.

Og for lige at vende tilbage til det med gode genbrugsfund, så fandt jeg den her vidunderlige skjorte på søndagens gåtur. Forårets første køb og måske også et af de bedste.

Glimt og fortællinger fra den seneste tid 10
Glimt og fortællinger fra den seneste tid 11

Smukkeste lille månestund, hjemme på gode gamle Fyn.

Glimt og fortællinger fra den seneste tid 12
Glimt og fortællinger fra den seneste tid 13

Og lad os da lige slutte med endnu et par glimt fra en af mine utallige gåture med veninder. En lill reminder om at støtte lokalt og at alt (inkl diverse Instagram-feeds) snart forvandles til lyserøde blomster.

Husk at I altid kan se flere hverdagsglimt henne på Instagram.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments