20 Flotte boligfund

20 Flotte boligfund 1

Reklamelinks: 1. Urban Outfitters 2. Humdakin 3. ELLOS 4. H&M Home 5. ELLOS 7. H&M Home 8. Nicolas Vahè 9. H&M Home 10. Lyngby Porcelæn 11. Urban Outfitters 12. Monki 13. Klippan 14. Humdakin 15. Ferm Living 16. Ferm Living 17. Finderskeepers 18. Humdakin 19. H&M Home 20 Urban Outfitters

Glædelig fredag, venner

Weekenden står for døren og jeg håber, at I har en skøn en foran jer. Selv er jeg smuttet hjem til Fyn igen igen igen, for at få en lille afveksling fra den trivielle hverdag. Vejrudsigten lover høj sol og minus 5000 grader og her ligger sneen i et kæmpe tykt lag. Lidt af et winter wonderland og jeg vil sådan ønske, at jeg ikke var verdens største frossenpind, så jeg nyde det fuldt ud. Men pt. kan jeg nærmest ikke opholde mig mere end 20 minutter ad gangen, uden for hjemmets varme vægge.

Men andre ord, bliver det nok en weekend med masser af indendørshygge og mon ikke det er tilfældet for de fleste af os. Jeg tror det og derfor bliver det også temaet for dagens indlæg. Kærlighed til hjemmet.

Selvfølgelig også fordi, foråret snart melder sin ankomst og vi ved vist alle hvad det betyder på boligfronten. Til til oprydningen og forandring. For mig er det i hvert fald en følelse der 110% sikkerhed opstår, når vi kommer til denne tid på året. Jeg forestiller mig heller ikke at den bliver mindre i år, nu hvor jeg har tilbragt så uendelig mange timer i mit eget hjem.

Som sagt tænker jeg, at jeg nok ikke er alene med den tendens og derfor har jeg været en lille tur ude på nogle af mine favorit bolig-webshops og samlet en håndfuld af de pæneste ting, jeg spottede. Som I nok kan fornemme, så er der ikke skyggen af rød tråd og i virkeligheden er det nok mit evige dilemma, når det kommer til bolig-indretning. Den evige stilforvirring 😂

Men at jeg har lyst til farver og friskhed, kombineret med pæne designs, kan jeg ikke løbe fra. Jeg håber at I kan finde lidt inspiration og glæde i udvalget. Og på håber jeg selvfølgelig, at I får en vidunderlig weekend derude (eller derinde) 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments