18 fund til boligen og noget om opbevaringskasser

bolig

Reklamelinks: 1. ELLOS 2. Ferm Living 3. Aiayu 4. H&M Home 5. Ferm Living 6. ELLOS 7. H&M Home 8. Aiayu 9. H&M Home 10. H&M Home 11. Klippan 12. ARKET 13. Ferm Living 14. ELLOS 15. H&M Home 16. House doctor 17. Humdakin 18. ARKET

Staying home

For mig kommer det altid i perioder – det der med at have bolig på hjernen og en ivrig lyst til at rykke rundt, lave om og finde nye løsninger i hjemmet. Lige nu er det på sit højeste og jeg er sikker på, at det skyldes en god kombination af, at jeg tilbringer mere tid i min lejlighed, end jeg nogensinde har gjort og at jeg lige har købt en ny reol, som var med til at sætte skub i tingene.

Det er i øvrigt en brugt montana-reol, som er endt med at blive lidt af et DIY projekt, som jeg selvfølgelig nok skal dele med jer.

Men jeg tænker, at jeg ikke er alene med at være ekstra inspireret på interiør-fronten, netop nu og derfor har jeg også samlet en håndfuld gode fund til boligen, fra nogle af mine personlige favorit interiør-brands.

Det viste sig også at blive lidt af en gevinst for mig, at samle ind til collagen. I flere uger har jeg været på jagt efter en pæn potteskjuler og jeg har besøgt et utal af genbrugsbutikker. Uden held. Tænk sig, at svaret skulle findes hos ARKET, som har en helt simpel version i de fineste farver.

bolig
Kasser fra Ferm Living

Jagten på pæn opbevaring

Den opmærksomme læser husker måske, at jeg har været på en evig jagt efter at finde pæne opbevaringkasser. I begyndelsen af året, opgav jeg kampen og endte med at købe et par trækasser og male dem selv. Noget der i øvrigt blev en halvdyr løsning. Men som det jo ofte sker, når man stopper med at lede, så dukker der den ene løsning op efter den anden. De brune Paper pulp-kasser fra Ferm living, er jeg allerede den lykkelige ejer af (ja, det er måske en lidt dyr pris at betale for et par papkasser, men de er virkelig pæne) og serien fra H&M er alt hvad jeg ledte efter, da min jagten gik igang.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments