Forårsforandring: 16 flotte ting til hjemmet

Forårsforandring: 16 flotte ting til hjemmet 1

Reklamelinks: 1. Kiosk48th 2. Humdakin 3. ARKET 4. ARKET 5. HAY 6. Aiayu 7. H&M Home 8. Kiosk48th 9. ARKET 10. H&M Home 11. Kiosk48th 12. H&M Home 13. ARKET 14. Finderskeepers 15. Klippan 16. ARKET

Forårsforandringer

Noget der er sikkert og vist er, at hver eneste gang vi kommer til den her tid på året er, at jeg bliver ramt af en overvældende træng til at ændre ting i min lejlighed. Ærligt, så får jeg lyst til at skifte alle møbler ud, male mine vægge, rydder gevaldigt op og i det hele taget bare “starte helt forfra”. Det giver selvfølgelig sig selv, at det er noget nær umuligt at gennemgå sådan en omgang hver eneste både forår. Det vil hverken være godt for økonomien, fritiden og ikke mindst miljøet.

Det har jeg naturligvis sluttet fred med og er heldigvis kommet frem til, at de små ting, sagtens kan gøre en stor forskel: Et par nye puder i sofaen, en flot vase, et nyt billede på væggene eller måske bare en lille omrokering.

Nu hvor “forårsrengøring” er et slags velkendt begreb, så tænker jeg, at jeg ikke er den eneste, der oplever den tilbagevendende følelse. Derfor har jeg også været en lille tur ude på nogle af mine personlige favorit-boligwebshops og samlet en håndfuld af fine ting og sager, der netop er geniale til at skabe en lille forårsforandring.

I går brugte jeg selv et par timer på at skrifte et par plakater i min stue og jeg deler selvfølgelig resultatet inden længe. Tidligere på ugen, forærede jeg også mig selv den smukkeste vase i fødselsdagsgave og nu står den så fint og pynter på min reol. De to forandringer har gjort en kæmpe forskel.

Opbevaringsløsninger

Når det kommer til interiør og boligindretning, findes der næsten ligeså mange smage og stile, som der findes produkter. Men noget af det, som de fleste af os har til fælles, er den evige jagt på geniale opbevaringsløsninger.

Kan I f. eks huske hvordan det strak helt af, med de pastelfarvede foldekasser, for et par år siden?

I samme forbindelse vil jeg altså lige tippe om de her små opbevarings-kasser, som de bl.a forhandler hos Kiosk48th. Jeg har selv lige investeret i den lyseblå her og den er genial til opbevaring af mit sy-værktøj. Den vil også fungere fint på kontorpladsen og egentlig også i køkkenet.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments