Nye kunstplakater på væggen – forandring fryder

Desenio plakater
MATISSE CUTOUT WOMAN PLAKAT, CREAM YELLOW CUTS PLAKAT & MATISSE FLOWERS PLAKAT

Reklame for Desenio

Forandring fryder (med hjælp fra nye kunstplakater)

Det er så sandt, som det er sagt. Forandring fryder og I disse skøre tider, er det de små ting der tæller. Sådan har jeg det i hvert fald. Det gælder især på boligfronten og måske det også handler om, at jeg tilbringer mere tid i mit hjem, end jeg har gjort i meget meget lang tid.

Derfor tøvede jeg heller ikke et sekund med at takke ja, da jeg endnu engang fik tilbudt at teame up med poster-shoppen, Desenio. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg holder meget af at pynte mine vægge herhjemme. Ligesom at det heller ikke skal være nogen hemmelighed, at jeg holder af forandring. Derfor har jeg også fået opbygget en forholdsvis stor samling af diverse plakater, over de seneste år. Ganske bevidst, vel og mærke, for i min verden, er det en af de nemmeste måder at tilføre lidt nyt liv og skabe forandring i indretningen.

I sidste uge modtog jeg en lille håndfuld nye prints fra Desenio. Lige nu er jeg særligt glad for deres udvalg af kunstplakater og særligt dem fra fransk Matisse. Jeg elsker farverne og kombinationerne af det abstrakte og det virkelige – hvis man kan sige det sådan. Pt. er det mine hvide rammer jeg bruger (som i øvrigt også er fra Desenio). Egentlig kan jeg lide de fleste farver, men jeg synes at de hvide passer rigtig godt ind i min stue, fordi det er et forholdsvis lille rum,

Fotovæg

I min gamle lejlighed, havde jeg en klassisk fotovæg, hvilket jeg også godt kan lide. Men da jeg flyttede ind i mit nuværende hjem for et år siden, følte jeg for at kaste mig ud i noget lidt andet.

Derfor har jeg tre billeder hængende over mine Montanareoler. Det er noget af det første man ser, når man kommer ind i min lejlighed og derfor har jeg også et behov for at skifte dem ud med jævne mellemrum. Igen, forandring fryder.

Den lille detalje

Som noget nyt, har jeg dog i denne omgang bevæget mig lidt ud over de tre billeder, der hænger over mine reoler. Jeg har også bestilt et mindre print og en tilhørende ramme (str. 30 X 40) som pynter en lille væg i et af hjørnerne. En væg, der indtil nu har været helt bar – med undtagelse af min Le Klint-lampe. Det var lidt et forsøg, men jeg synes faktisk, at det fungerer rigtig fint.

Med et udvalg herfra, kunne også være fristet til at pynte mine vægge herhjemme.

Desenio plakater
MATISSE CUTOUT WOMAN PLAKAT & CREAM YELLOW CUTS PLAKAT
Desenio plakater
Desenio plakater

Farvede rammer?

Som nævnt, så er størstedelen af mine rammer hvide, fordi jeg synes at de passer bedst ind i indretningen. Dog har jeg leget lidt med tanken om at male nogle af dem i nogle andre farver. Måske et par stykker i rød, et par stykker i lyserød eller måske blå. Det kunne måske gå hen og blive et nyt lock down-projekt, nu hvor den kommende tid, ser ud til at bliver meget rolig og kedelig.

Er der mon nogle af jer, der har erfaring med at male rammer? I så fald tager jeg gerne imod et tip eller to.

Desenio plakater
MATISSE CUTOUTS PLAKAT

Billeder på gulvet

Som sagt har jeg efterhånden fået skabt mig en forholdsvis stor samling af både plakater og rammer. Og hvor gør jeg mon af dem, når de ikke hænger på væggen, tænker I måske? Det kunne også sagtens være lidt af en udfordring, når man nu bor på beskedne 50 m2. Svaret er dog ganske simpelt; De står i en lille bunke op af væggen. Egentlig startede det som en midlertidig løsning og den oprindelige plan var, at de skulle opbevares i mit kælderrum. Men med tiden er det blevet en del af min indretning og jeg synes faktisk, at det fungerer ganske fint.

Desenio plakater
Desenio plakater
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments