NY FOTOVÆG MED PLAKATER FRA DESENIO

desinoLyserød Capo d’opra plakat / Blue Ocean plakat / Lyserød Abstract No1 plakat / Tropical Beach plakat /Earth plakat

Indlægget er sponsoreret af Desenio

Min fotovæg hjemme i stuen, har længe trængt til en voldsom opdatering og derfor tøvede jeg heller ikke med at takke nej til et lille samarbejde med plakatwebshoppen Desenio. Her er altså lidt for enhver smag, hvad enten man er til fotokunst, grafiske prints, modeplakater, kunstplakater osv.

Hvis jeg selv skal sige det, så synes jeg, at resultatet er blevet rigtig fint. Udover de plakater, som jeg har sat ind i collagen, så har jeg også valgt Carnation flower plakaten og Up in the clouds plakaten. Jeg har valgt en kombination af fotokunst, prins og abstrakt. Jeg kan lide det hele, så jeg blander gerne 😉 De har også et hav af forskellige rammer derinde og der har jeg også valgt at gå all in og blande forskellige farver. Jeg synes hurtigt at det kan blive lidt tungt, hvis man kun har de sorte rammer. Men shit manner, det er altså lidt af et puslespil at få det hele til at gå op. Både med mål, farver, afstande og alt det der. Heldigvis synes jeg, at resultatet er blevet rigtig fint.

Og nu til det aller bedste; jeg har nemlig fået lov til at dele en rabatkode med jer. I kan nemlig få 25% på ALLE plakater fra i dag og til og med på onsdag (d. 3/11). I skal bare bruge koden wonderdesenio.

HAPPY SHOPPING <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments