Farver på væggen med Dear Sam og en skøn rabatkode

Dear Sam

Reklame for Dear Sam

Nyt til væggene

ENDELIG er det blevet tid til et interiør-indlæg. Dem gad jeg virkelig godt at lave flere af, men jeg synes altid, at mit hjem ender med at være mere kaotisk end pænt, fordi jeg har forholdsvis få kvadratmeter at gøre godt med og det flyder altid med symaskine, stofrester, bøger og alt det der. Men mon ikke, at det i virkeligheden er et problem, som de fleste af os kender?

Heldigvis blev jeg kontaktet af den svenske poster shop, Dear Sam for et par uger siden, som spurgte, om jeg havde lyst til at teame up om et lille samarbejde. Det kom som kaldet, fordi det både gav en anledning til at få ryddet lidt op, dele lidt fra mit hjem herinde og ikke mindst, give mine væggene hjemme i min stue en lille opdatering.

Dear Sam

Fine farver

Jeg fik lov til at kigge deres webshop igennem for fine plakater og udvælge mine favoritter og som I kan se, så er jeg inde i en meget farveglad periode. Mon ikke det har noget med foråret at gøre. Desuden blev jeg også svært begejstret, da jeg opdagede, at de har to smukke print af den svenske kunstner, Hilma af Klint.

Endnu bedre er, at de kommer i deres fulde format. Altså helt uden tekst, logo eller udstillings-information. Sådan kan jeg bedst lide dem. Og selvom Hilma af klints kunst blev skabt i begyndelsen af 1900-tallet, så synes jeg at det passer så fint ind i nutidens tendenser. Jeg elsker hendes brug af farver og former.

Paris poster

Som sagt, så er jeg klart mest til de print og plakater, som kommer i deres fulde format, uden tekst og andre forstyrrende ting. Men lige den her, kunne jeg altså ikke stå for. Selvfølgelig skyldes det farveskalaen, som bare er rar at kigge på og så er der også et eller andet lækkert over Paris, som ord. Og selvfølgelig også som by – we all love paris.

Dear Sam
Paris poster
Dear Sam
Childhood By Hilma Af Klint

Det her billede har været min favorit af Hilma af Klints værker i mange år. Jeg elsker formerne og ikke mindst favekombinationen. De mange pasteller gør det rart af kigge på og giver en helt særlig ro. Præcis derfor valgte jeg også at gå efter den helt store størrelse, som er 70 x 100.

Dear Sam
The Ten Largest, No. 7 By Hilma Af Klint Plakat

Et andet af hendes smukke værker det her og det er sådan et billede, jeg kan sidde og kigge på i lang tid og stadig opdage nye ting. Også her, er jeg vild med det legesyge element og ikke mindst kombinationen af den gule og lilla farve.

Dear Sam

Forandring fryder

Som I kan se, så har jeg en del (nogen vil nok også sige lidt for mange) billeder stående på mit gulv. Men som jeg også har beskrevet herinde, så holder jeg enormt meget af at skrifte ud i de billeder, jeg har på mine vægge. Det er verdens nemmeste måde at få lidt forandring og det er helt utroligt hvor stor en forskel, et enkelt billede kan gøre.

Dear Sam

Dear Sam

Dear Sam er, som sagt, en svensk poster webshop, der forhandler et hav af forskellige prints og rammer. Leveringen var super hurtig. Jeg tror faktisk pakken kom dagen efter jeg havde bestilt og så er der tilmed fri fragt, på ordre over 299 kr.

En rabatkode

Og det bedste til sidst, for som overskriften også afslører, så har jeg fået lov til at dele en lækker lille (eller ret stor) rabatkode med jer. Med koden MK35 får I 35% på alle plakater i webshoppen og den gælder frem til d. 14/5

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments