Webshop Favourites

Webshop Favourites 1

Reklamelinks: 1. & Other Stories 3. Bianco 4. Vila 5. & Other Stories 6. Monki 7. Monki 8. Bianco 9. COS 10. ARKET 11. ARKET 12. Monki 13. The Ordinary 14. & Other Stories 15. Weekday 16. ARKET 17. Weekday 18. Ganni 19. Monki

Glædelig onsdag, venner 🖤

På det, der jo nok går hen og bliver lidt af en historisk dag. Ny præsident i USA og forhåbentlig begyndelsen på en helt nye æra for verdensituationen. Det har vi vist sjældent trængt mere til. Alt det her har også fået mig til at tænke på, at jeg faktisk selv var i USA for præcis 4 år siden, da Trump blev sat ind. Jeg husker at hele San Francisco var i oprør, med women’s march og alt det der. Dengang var jeg sikker på, at det nok ikke var noget, man kom til at bemærke specielt meget. Jeg blev klogere. Med andre ord: I dag er en god dag.

Men nok om det, for det skal jo handle om noget helt andet herinde. Det er nemlig blevet tid til ugens webshop-favoritter og det betyder selvfølgelig, at jeg har været et smut ude på nogle af mine favorit-webshops og samlet en håndfuld af de pæneste ting og sager, jeg faldt over.

Selvom de ægte omgivelser siger alt andet, så er det faktisk begyndt at lugte lidt af forår derude. Men det, mener jeg fine lyse farver, lette materialer og vibes der minder os om, at vi går mod lysere tider. En tanke, der virkelig varmer.

Jeg kan nævne flere favoritter i dagens udvalg. Bl.a den fine strikkede vest fra Weekday (nummer 15). Jeg er slet ikke færdig med strikveste og jeg elsker farvekombinationen på den her. Jeg er heller ikke færdig med homewear (jf. mit indlæg i går) og derfor har jeg også ret meget optur over den pink version fra ARKET (nummer 10 og nummer 11) som måske kan tilføre lidt forårsfornemmelse til hjemmekontoret.

Kan I have en skøn dag derude 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments