Om Homewear og andre ting fra mine tanker

Homewear

Reklamelinks: Frakke: & Other Stories (gammel sæson) Bluse: & Other Stories Bukser: & Other Stories Støvler: & Other Stories

Reklame for & Other Stories

Hej alle zusammen

Så er det vist ved at være tid til et ægte hverdagsindlæg om alt og ingenting og med en håndfuld billeder, der netop er skudt, down on the corner. Jeg er tilbage på Nørrebro efter 4 rolige dage, hjemme på Fyn. Der er efterhånden kommet en helt naturlig rytme i det her frem og tilbage-cirkus. Et par uger her og et par uger der. Det passer mig faktisk glimrende og jeg er yderst taknemmelig over at jeg i det hele taget har mulighed for at skifte de fysiske rammer ud i ny og næ.

Nu er jeg her. Tilbage i den nye (eller snart normale) hverdag, hvor dagene primært består af arbejde på hjemmekontoret, et par kreative sysler, en gåtur med en veninde i ny og næ, online-aftaler (både dem med vin og dem med tal og praktiske ting) og en middag med nogle af de “få i min boble. New normal. Og jo, jeg savner at kramme, at feste, spise ude, rejse, holde middage og alt det der. Men når det nu ikke kan være anderledes, så kan jeg faktisk godt leve med, at det sker her i årets aller kedeligste, kolde og mørke måneder. Normalt skal jeg tvinge mig selv ud af mine sweatpants på den her årstid og komme med mange og det meste af det, der forgår uden for hjemmest varme vægge, orker jeg ikke helt. Nu er der hverken tvang eller valg og det kan da også et eller andet.

Homewear

Og nu hvor vi er ved det der med at være meget hjemme, så kan jeg passende tage hul på det andet emne, som indlægget her også skal handle om: homewear

I går, da jeg kom hjem fra en lille Fyn-rejse, lå der en pakke fra & Other Stories og ventede på mig. Den indeholdt bl.a det her skønne blå homewear-sæt. Det kom som kaldet, for jeg var ærligt talt ved at gå lidt død i min egen uniform. Jeg gør mig ikke sååååå meget i tøjskifte de her dage, så det var lidt af en fornøjelse, da jeg kunne hoppe i sættet her til morgen. De små ting, I ved.

Jeg elsker varmen og det bløde materiale og så er begge styles jo også så fine, at de er gode hver for sig.

& Other Stories gør det også ret godt, når det kommer til stylingen. Jeg er ret vil med kombinationen med den lyserøde rullekrave og jeg kan ikke afvise, at jeg kommer til at lave en copycat på den.

Homewear
Homewear
Reklamelinks: Frakke: & Other Stories (gammel sæson) Bluse: & Other Stories Bukser: & Other Stories Støvler: & Other Stories
Homewear
Homewear
Reklamelinks: Frakke: & Other Stories (gammel sæson) Bluse: & Other Stories Bukser: & Other Stories Støvler: & Other Stories

Om løst, fast, stort og småt

Jeg tror faktisk at jeg vil lade det, være ordene for i dag. Jeg har ikke så mange af dem, for tiden. Nok fordi der ikke sker det helt store. Tankerne har jeg dog mange af – både de store og små og jeg vil egentlig gerne dele ud af dem. Men som det ofte er med den slags, så kan det være svært at transformere dem til ord. Jeg håber at det kommer til mig inden længe, for jeg elsker at dele den slags med jer.

Til gengæld er min lyst til at kaste mig ud i kreative projekter større end den længe har været. Jeg tilbringer mange timer foran min symaskine og er nærmest begyndt at drømme om processerne om natten. Jeg får også udnyttet og udfordret mine evner i køkkenet og mit opskriftindex vokser langt om længe i den fart, som jeg har drømt om i evigheder. Der er ikke noget der er så skidt, at det ikke er god for noget (gælder ikke sygdom, død og børn der lider).

Kan I have en skøn dag derude 🖤

Homewear
Reklamelinks: Frakke: & Other Stories (gammel sæson) Bluse: & Other Stories Bukser: & Other Stories Støvler: & Other Stories

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments