19 gode og tidløse udsalgsfund

19 gode og tidløse udsalgsfund 1

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. ARKET 3. ARKET 4. ARKET 5. H&M Trend 6. H&M Trend 7. Monki 8. ARKET 9. ARKET 10. Monki 11. H&M Trend 12. & Other Stories 13. & Other Stories 14. ARKET 15. Marni 16. Monki 17. Ganni 18. Monki 19. Ganni

Sale, sale, sale

Et koncept, som jeg altid vil have det splittet omkring. Fordi ærligt, hvem elsker så ikke at gøre et rigtig godt fund til en god pris? Det gør jeg i hvert fald. Men når det så er sagt, så kan det altså også være svært at holde tungen lige i munden, når rabatterne bliver kastet rundt, over det hele. For køber man egentlig kun den der pæne strik fordi den er billig? Eller ville man have købt den alligevel?

Derfor forsøger jeg altid selv at følge det gode klassiske ud råd, hvor jeg netop spørger mig selv “om jeg ville have købt det alligvel” inden jeg slår til. Hvis jeg kan svare ja, så er det nok hvad man kan beskrive som et god udsalgsfund.

Et andet godt og klassisk udsalgstip er at gå efter gode basisfund, som man kan bruge i mange sæsoner og som vil holde i mange år. Udgå sæsonens mest hypede farve og vilde print. Mangler man f. eks et par simple bukser i en klassisk farve, så kan man også være heldig at finde sådan et par på udsalg.

Det er lige præcis de principper, som jeg har taget udgangspunkt i til dagens collage. Jeg har været et smut ude på nogle af mine favorit-webshops, bladret udsalgssiderne igennem og samlet nogle af de bedste og mest tidløse udsalgsfund. Flere styles er jeg faktisk allerede i besiddelse af og har været det i flere sæsoner. Denimkjolen fra & Other stories (nummer 1) købte jeg bl.a tilbage i foråret og jeg synes stadig, at det er en helt perfekt en af slagsen.

19 gode og tidløse udsalgsfund 2
Reklamelink: Strik fra ARKET
19 gode og tidløse udsalgsfund 3
Reklamelink: Leggins fra ARKET

Keep it basic

En af de webshops, som jeg altid holder særligt god øje med under udsalget, er ARKET. De er mine favoritterm, når det kommer til basistøj og her kan man altså gøre nogle rigtig gode fund. De brune leggins er nogle af mine yndlingsbukser og lige nu kan man få dem til en rigtig god pris.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments