De bedste efterårsfavoritter og lidt om de dårlige dage

De bedste efterårsfavoritter og lidt om de dårlige dage 1
Reklamelinks: Jakke: Weekday Strik: & Other Stories Bukser: ARKET Sko: ARKET Taske: Monki

Reklame for ARKET

En samling efterårsfavoritter

Hvis man skulle sætte en overskift på det her outfit, kan vi så ikke godt blive enige om, at det ville være “efterår”? Nu hjælper den fine baggrund her på Nørrebro selvfølgelig også med at give det hele et ægte gyldent touch.

Billederne er fra i går og da jeg skulle beslutte mig for dagens outfit i de tidlige morgentimer, skulle det hele gå lidt hurtigt. Og i de situationener, ender jeg altid med at sammensætte nogle af mine favoritter. Måske også fordi, det er dem, der lægger forrest i skabet 😂 Men bestemt også fordi, jeg ved at de fungerer. Således endte jeg altså i et ægte efterårsoutfit med en tyk og varm strik, der efterhånden har hængt i mit skab et godt stykke tid og ventet på at det blev køligt nok til at den skulle i brug. Men andre ord; en sammensætning af de bedste efterårsfavoritter.

De bedste efterårsfavoritter og lidt om de dårlige dage 2
Reklamelink: Loafers fra ARKET

Nye (yndlings) loafers

Amen så er der jo de der loafers, som nogle af jer måske spottede henne på Instagram, hvor jeg gav dem en lille “unboxing” i min story. Det var kærlighed ved første blik, da ARKET lancerede dem i sidste måned og jeg er SÅ glad for, at jeg nåede at få fingrene i dem.

Nu er det lang fra det eneste par ARKET-sko, som jeg har i min lille samling og derfor var jeg næsten også sikker på, at kvaliteten ville være i tip top. Den er den heldigvis også og selvom de måske ser lidt stive ud, så er de bløde som smør, når man først får fødderne i dem.

De bedste efterårsfavoritter og lidt om de dårlige dage 3
De bedste efterårsfavoritter og lidt om de dårlige dage 4
Reklamelinks: Jakke: Weekday Strik: & Other Stories Bukser: ARKET Sko: ARKET Taske: Monki

En af de der dage

Billederne er fra i går, hvor jeg havde sådan en ægte øv-dag. Ikke noget vildt og farligt og ikke noget, hvor hele verden væltede. Men en af de dage, hvor den ene irriterende besked efter den anden, tikkede ind og hvor absolut intet flaskede sig. Jeg tabte havregryn på gulvet og det begyndte at regne i det sekund, jeg skulle ud af døren. De dage kender I sikkert godt?

Jeg har aldrig været god til dem og de har altid vækket min indre dramaqueen. Jeg har heller ikke været specielt god til at håndtere dem og det vil være typisk mig at blive sur på hele verden, ringe til min mor og brokke mig, lægge mig i fosterstilling med følelsen af, at hele verden er i mod mig. For et år siden, gik jeg igennem et coach-forløb (det husker nogle af jer måske) og det har heldigvis medført, at jeg er blevet i stand til netop at håndtere den slags bedre.

Faktisk er det muligt, at lægge alle de dumme tanker på hylden (altså bogstavligt talt bare lade være med at tænke på dem) og gøre lige præcis det, man normalt ikke vil gøre. Så det gjorde jeg i går og det hele endte faktisk ganske fint. Jeg lavede en spontant middagsdate med Trine og senere fik vi også Cecilie med på vognen. Det endte med 2-3 glas vin, en espresso martini og da jeg lukkede øjnene ved midnatstid, havde jeg glemt alt det det dumme. Det vil jeg tage med mig, næste gang jeg ender i sådan en dag. For dem kommer man desværre nok ikke udenom.

Kan I have en skøn dag derude 🖤

De bedste efterårsfavoritter og lidt om de dårlige dage 5
Reklamelink: Eeeeeelsker den strik
De bedste efterårsfavoritter og lidt om de dårlige dage 6
Reklamelinks: Jakke: Weekday Strik: & Other Stories Bukser: ARKET Sko: ARKET Taske: Monki
De bedste efterårsfavoritter og lidt om de dårlige dage 7
Reklamelinks: Bukser fra ARKET og loafers fra ARKET
De bedste efterårsfavoritter og lidt om de dårlige dage 8
Reklamelinks: Jakke: Weekday Strik: & Other Stories Bukser: ARKET Sko: ARKET Taske: Monki

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments