De perfekte guld hoops

guld hoops
Store hoops, små hoops, snowflake halskæde

Reklame for Edblad

Bling bling

Guld hoops – eller vi kan selvfølgelig også bare kalde dem for almindelige guldøreringe. Ikke desto mindre, så er det sådan et slags smykke, som jeg ikke kan undvære og kommer jeg til at forlade mit hjem uden at have fyldt nogle af mine mange huller i ørene ud, så føler jeg mig nærmest nøgen.

Når det så er sagt, så synes jeg faktisk, at det kan være relativt svært at finde de helt perfekte af slagsen. I hvert fald, når man både har krav til størrelse, nuance, materiale og lukninger. Selv vil jeg gerne have minimum 2 hoops i hvert øre og det betyder også, at de 2 par skal matche hinanden og have en størrelse, der passer godt sammen. Igen, så er det faktisk sværere at finde, end man lige tror.

Eller man kan vist godt finde dem i H&M eller andre highstreet-butikker, men been there, done that og de holder sig sådan ca. kun pæne i et par dage. Som minimum skal det være forgyldt sølv. De kan selvfølgelig også godt skifte farve over tid, men så benytter jeg mig bare at det her geniale trick, som jeg delte for et par år siden.

guld hoops

Edblad

For et par uger siden blev jeg kontaktet af det svenske smykkebrand, Edblad, som spurgte om jeg kunne tænke mig at vælge et par smykker fra deres webshop. Efter at have kigget udvalget igennem, takkede jeg ja med det samme.

Det lignede nemlig, at de havde et rigtig godt bud på, hvad der kunne gå hen og være de perfekte guld hoops. Jeg modtog pakken tidligere på ugen og de levede heldigvis op til mine forventninger og de har siddet i mine øre lige siden. Jeg har valgt et par i størrelse medium og et i størrelse small og de passer helt perfekt sammen.

Vigtigst af alt (næsten) så har de også en lås, som ikke kræver at man skal have hjælp til at sætte dem i.

Tilmed et priserne også rigtig gode.

Guld hoops
Små guld hoops, Store guld hoops

Snow flake halskæde

Og så kunne jeg altså heller ikke stå for den fine snowflake-halskæde. Min første tanke var egentlig, at det var en sol eller en lille blomst. Men så fortalte navnet selvfølgelig noget andet og det synes jeg på en eller anden måde, at den bliver ekstra fin af.

Jeg elsker at mikse og matche min halskæder og har næsten altid mere end en på. Den her passer helt perfekt til en klassisk kæde.

Den findes desuden også i sølv, hvis man er mere til det.

Merry Christmas

Og det her bliver vist også det sidste indlæg, inden jul. Det hele er jo lidt skørt i år og det føles ikke helt som lillejuleaften i dag, hvis jeg skal være ærlig. Men jul skal det nok blive og selvom jeg ikke har de store planer de næste par dage (udover at spise mad og hygge mig med min nærmeste familie) så bliver der nok lidt (jule)stille herinde. Så her på falderebet, vil jeg bare ønske jer alle en rigtig god jul 🖤

De perfekte guld hoops 2
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments