En ternet jakke fra Vila, Nye tider (igen) og lidt om weekenden

Ternet jakke fra Vila

Reklamelinks: Jakke fra Vila Bukser: ARKET Taske: Ganni Sko: ARKET

Reklame (enkelte styles er modtaget i gave)

Nye tider (igen igen)

Det er blevet efterår, sådan for real, hvis det skulle været gået nogens næse forbi. Ellers kommer man nok helt sikkert til at mærke det i dag, hvor det allerede bliver mørkt i løbet af eftermiddagstimerne. En dag, som altid rammer mig lidt hårdt, for jeg kan altså ikke løbe fra, at jeg er en sommerpige, by heart og trives bedst i lyse tider og varme temperaturer.

Men som det er med alt andet, her i 2020, så føles det faktisk en smule anderledes, end det plejer. Knapt så slemt, hvis man kan sige det sådan. Jeg tænker, det skyldes en god blanding af, at der er SÅ mange andre ting at tage stilling til og bekymre sig om og fordi de seneste mange måneder, har sat tingene i perspektiv. I hvert fald for undertegnene.

Samme dag sidste år, gik mine største bekymringer udelukkende på at komme igennem den den mørke tid og jeg havde allerede vinterens rejser, til eksotiske destinationer, i støbesken. Lige nu drømmer jeg bare om at kunne gå ud på en bar med en håndfuld venner og have en af de der sjove stunder, som man griner af ugen efter. For et år siden, var det ikke meget at bede om. I dag kan det nærmest føles utopisk.

MEN, jeg har bestemt ikke ønsker om at skabe dårlig stemning og fjerne optimismen. Og slet ikke herinde. Jeg tænker ikke, at det er den slags I tjekker ind for at læse om 😊 Men ærligt, så skulle jeg altså lige sluge den i fredags, da de nye restriktioner tjekkede ind. Det bliver en anderledes vinter, men min indre optimist arbejder pt. på højtryk på at finde en måde, hvor jeg kan få det bedste ud af situationen. På den der “når èn dør lukkes, åbnes en ny-måde”. Hvis det giver mening?

Hvordan håndterer I det hele?

Ternet jakke fra Vila
Reklamelinks: Jakke: Vila Bukser: ARKET Taske: Ganni Sko: ARKET
Ternet jakke fra Vila

En ægte efteårsweekend

Men nok om restriktioner og corona for nu. For selvom fredagsens nyheder, gav den en lidt hård start, så har jeg faktisk haft en ganske glimrende weekend. Min fredag blev brugt på arbejde foran skærmen på den lokale cafè. I skønt selskab med Trine. Hende har jeg set en del til, den seneste tid og det er et af de venskaber, jeg virkelig sætter pris på. Det er opstået lidt ud af det blå, fordi vi ret tilfældigt opdagede, at vi har en helt del tilfælles. På mange måder, ser vores liv meget forskellige ud. Hun har hele tre (skønne) børn og masser af ansvar, mens jeg har ingen af delene. Alligvel synes vi det samme om mange ting, vi elsker at gå ud og have det sjovt (not so easy these days) og så sker der jo også det i ny og næ, at vi begge kaster os ud på det forbandede datingmarked. De af jer, der selv har været der, ved også, at det ofte medfører et par sjove fortællinger, man gerne vil dele med en ligesindet.

Om aftenen mødtes jeg med mine forældre på Østerbro, hvor vi spiste på Corsa Pizza. Den har jeg drømt om at prøve i lang tid og av hvor var det lækkert. Lørdag stod den på mere familietid, fordi min nevø fyldte fem år. Det fatter jeg til gengæld ikke noget som helst af. Det føles som 4 måneder siden at jeg stod midt i en stram op-time i Fitness World og modtog et opkald fra min søster om, at vandet var gået og nu var det bare med at komme over og overtage ansvaret for min ældste nevø, så de kunne sætte kursen mod riget.

I dag er det søndag og regnen siler ned derude. Jeg har gået en lang tur min min veninde, Julie, skudt billeder til et par kommende kampagner og lyttet til min yndlings podcasts. Præcis som søndag helst skal være.

En ternet jakke fra Vila, Nye tider (igen) og lidt om weekenden 1
Reklamelink: Jakke fra Vila

En ternet jakke fra Vila

Billederne her er fra fredag eftermiddag, da jeg endelig kunne holde fyraften. Som I kan se, var jeg hoppet i en ternet jakke (eller skjorte-jakke, kan man vel kalde den) fra Vila.

Det gik pludselig op for mig, at den slags var top-moderne i år og det er altså en tendens, som jeg gerne vil være med på. Jeg elsker at den giver lidt vibes af, at man lige har været en tur ude i plantagen og plukke friske æbler 😂

Ternet jakke fra Vila
Reklamelinks: Jakke: Vila Bukser: ARKET Taske: Ganni Sko: ARKET

Jeg havde kombineret den med to ting, som I efterhånden har set en del gange herinde. Men det er også to ting, som jeg slet ikke vil kunne undvære i min efterårsgaderobe. Det er naturligvis de brune bukser og de chunky loafers, som begge er fra ARKET.

Bukserne er helt geniale, fordi de netop kombinerer det behagelige med det pæne. De er så bløde og rare at have på, at jeg ikke engang skifter dem ud med mine natbukser i det sekund jeg kommer hjem fra en lang dag. Og det siger altså ikke så lidt.

Ternet jakke fra Vila
Reklamelinks: Jakke: Vila Bukser: ARKET Taske: Ganni Sko: ARKET
En ternet jakke fra Vila, Nye tider (igen) og lidt om weekenden 2
Reklamelink: Loafers fra ARKET

Og ja, så er der de der loafers, som vist snart har fået mere taletid her på domænet, end nogen anden sko. Men jeg er godt nok også glad for dem og håber sådan, at de der helt kolde dage lader vente på sig, for dem tror jeg desværre ikke, at de er egnede til.

Jeg håber også at jeres weekend har været god, trods restriktioner og regnvejr. Hvis I mangler en god serie til den lange aften, så husk at jeg netop har delt fem af mine nuværende favoritter, tidligere på ugen. Og hvis I er blanke på mad-fronten, så kan f. eks anbefale den her pastaret, som jeg selv craver pt.

Kan I have en god aften 🖤

Ternet jakke fra Vila
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments