WEBSHOP FAVOURITES

WEBSHOP FAVOURITES 1

Reklamelinks: 1. ARKET 2. Monki 3. Second Female 4. & Other Stories 5. Just Female 6. Pieces 7. Monki 8. Vila 9. ARKET 10. Stine Goya 11. Pieces 12. & Other Stories 13. Monki 14. Monki 15. Stine Goya 16. Monki 17. & Other Stories 18. Chimi 19. Pieces 20. Converse 21. Jukserei 22. & Other Stories 23. Monki 

Glædelig mandag, venner 🖤

Mandagen over dem alle, som jeg også døbte den i går. Er der mon mange af jer, der er tilbage på pinden efter en lang sommerferie? Selvom jeg jo mere eller mindre selv bestemmer over min tid, så kan jeg også godt mærke, at der er ved at komme gang i den igen og jeg står også overfor et par tætpakkede dage.

Men stor mandag eller lille mandag, så er det dagen, hvor jeg disker op med ugens webshop-favoritter og i dag er det blevet til en samling på hele 23 fine ting og sager. Det vælter ind med nye og pæne styles derude og det giver næsten sig selv, at det meste er efterårsvarer. Altså jakker, strik og den slags. Her midt i hedebølgen føles den slags forholdsvis ligegyldige – men det kan tids nok blive køligt igen og pt. er jeg bare glad for, at mine sommerkjoler alligvel når at blive brugt flittigt i år.

Personligt har jeg en del favoritter i dagens udvalg. Særligt har jeg set mig varm på de hvide Converse (nummer 20) som er en limited edition, der forhandles hos ARKET. De gør jo ikke meget larm af sig, men jeg er ikke et sekund i tvivl om, at det ville blive sådan par, der ville blive brugt flittigt. Og så har jeg altså også fået et voldsom crush på tasken fra Monki (nummer 16) som jeg allerede har klikket hjem i den hvide farve. Jeg er spændt på at se om den lever op til mine forventninger i virkeligheden, for så er det altså et rigtig godt køb, når man også tager prisen i betragtning.

Kan I have en smuk dag derude 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments