SÅ VAR DET VIST TID TIL EN OPDATERING

SÅ VAR DET VIST TID TIL EN OPDATERING 1Reklamelinks: Blazer: & Other Stories T-shirt: Monki Jeans: Monki Sko: Notabene Taske: Boyy

Reklame for & Other Stories

Glædelig fredag, kære jer 🖤

Så endte der alligevel med at gå fem dage, siden jeg tjekkede ind sidst og det var bestemt ikke planen. Jeg vil sådan ønske, at jeg kunne fortælle præcis hvorfor, men det nærmeste jeg kan komme er, at jeg simpelthen bare ikke lige har været der. Jeg har givet min opmærksomhed til det virkelige liv og det har været rigtig godt for mig. Men nu er jeg tilbage igen – i hvert fald lige for en stund. I dag er der nemlig præcis en uge til, at jeg går på sommerferie og tjekker ud af computeren.

Det bliver ikke en voldsom lang en af slagsen – godt og vel en uge, tænker jeg. Heldigvis ser det også ud til, at planerne for hvad der egentlig skal ske, er ved at falde på plads. Selvom der gik rygter om det, så havde jeg aldrig i min vildeste fantasi forestillet mig, at alt (som i ALT) vil være udlejet i det danske sommerland her i højsæsonen. Jeg var faktisk lige ved at give op og indstille mig på en fin og hyggelig staycation. Men så skete der et lille mirakel og hvis alt går vel, så pakker jeg en bil sammen med min veninde og kører en tur til Ærø og efterfølgende Fyn. Virkelig optur og nu krydser jeg bare fingre for, at vejret bliver en anelse bedre.

I hvert fald bedre end i dag, hvor billederne her også er fra. Hvis I bor i København, så har I nok også holdt jer i ly for regn og rusk. Det har jeg i hvert fald. Bortset fra de et par små ærinder hist og her. Det lykkedes mig heldigvis at få foreviget dagens outfit, for jeg er nemlig hoppet i et par nye fine ting, der kom med posten i går. Bl.a den grønne blazer fra & Other Stories, som jeg har sukket efter længe. Den bliver helt sikkert en sommerfavorit. Mine jeans er også af nyere dato og som jeg vist også har nævnt flere gange herinde, så er jeg kæmpe fan af Monki’s jeans og modellen her, som hedder Yoko (genialt navn, i øvrigt) er min favorit og jeg har dem også i to andre farver. Da sommeren endelig kom, føltes det som det eneste rigtige også at klikke dem hjem i hvid. Så mangler jeg bare at lære at holde dem rene i mere end en time ad gangen 😉

Kan I have en skøn aften derude 🖤

SÅ VAR DET VIST TID TIL EN OPDATERING 2

SÅ VAR DET VIST TID TIL EN OPDATERING 3

SÅ VAR DET VIST TID TIL EN OPDATERING 4

SÅ VAR DET VIST TID TIL EN OPDATERING 5

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments