BACK TO NATURE

BACK TO NATURE 1Picnic Dress fra Second Female

Reklame for Second Female

Okay, måske overskriften er på grænsen til at være lidt for klichè-agtig, men jeg kunne ikke helt lade være. Og ikke desto mindre, er det sandt. Som billederne her afslører, er jeg taget et smut ud af byen. Efter en lang række dage med hedebølge, storby og bilos trængte jeg mere til frisk luft og græs mellem tæerne, end jeg længe har gjort og så findes der næsten ikke noget bedre sted end Fyn. Så her er jeg nu. Dog på et lille lyn-visit, men det er jo også bedre end ingenting.

Billederne her er dugfriske og fra dagens tur på landet. Alt står så smukt, skarpt, frodigt og farverigt lige nu og jeg er nærmest helt høj på natur og når jeg tænker på, at vi snart skal grille og drikke hvidvin i haven, så vil jeg altså ønske, at det var sommer for evigt.

Jeg var hoppet i den fineste kjole fra Second Female, som jeg også har delt henne på Instagram et par gange og der er da også et par stykker, der har spurgt til den. Det kan jeg godt forstå, for den er virkelig fin og helt perfekt til en dag som i dag, hvor temperaturerne holder sig på de (behagelige) 20 grader. Desuden hedder modellen “picnic” hvilket jeg synes giver ret god mening. Efter i dag, kan jeg i hvert fald skrive under på, at det er en ganske udemærket picnic-kjole 😉

BACK TO NATURE 2

Er der mon nogen af jer der er så heldige at have sommerferie nu? Jeg er spændt på at se hvordan de kommende uger bliver, for som det er med alt andet, så er der jo ikke så meget “plejer” over 2020. Normalt “plejer” sommerstilheden i min indbakke (og arbejdsliv, generelt) at indtræffe når Roskilde festival begynder og det skulle jo være nu, under normale omstændigheder.

Men normale tider eller ej, så forventer jeg på ingen måde at bliver overbebyrdet over de kommende uger og jeg har da også lagt små hyggelige planer hist og her. Den store “sommerferie” som normalt består af en tur (eller to) til middelhavet er stadig oppe i luften, men jeg er sikker på, at det nok skal falde på plads.

Hvordan ser jeres sommerplaner ud? Kunne godt bruge lidt inspiration 🖤

BACK TO NATURE 3

BACK TO NATURE 4

BACK TO NATURE 5

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments