SHORTS OG SYRENER

SHORTS OG SYRENER 1Reklamelinks: Skjorte: Second Female Shorts: Monki Taske: Cala jade Sneakers: Asics Gel 1090

Reklame for Monki

Glædelig fredag, venner 🖤

Jeg ved ikke med jer, men for mig sker der det samme hver eneste gang vi når den her tid på året, hvor der er så mange helligdage, at der sjældent er en hel ægte lang uge. Jeg bliver helt forvirret og bytter rundt på dagene og i dag føles meget mere som lørdag, end som fredag. Som om hele corona-hverdagen ikke havde vendt godt og grundigt op og ned på det i forvejen.

I skrivende stund er klokken i lidt middagstid og jeg har nærmest ikke åbnet min computer i halvandet døgn før nu og det har virkelig været rart. I går satte jeg mig på et tog mod Fyn, hvor jeg tilbringer den forlængede weekend og i denne omgang har jeg også min lille 4-årige nevø under armen, så det siger næsten sig selv, at der er fart over feltet.

So far har jeg både nået at bage boller, løbet en lang tur i naturen, som lige nu er smukkere end nogensinde og så har jeg også været i vandet for første gang i år. Det var forholdsvis koldt, men også virkelig rart. Resten af dagen vil jeg bruge på at gå på jagt i nogle af de mange genbrugsbutikker, som ENDELIG er åbnet op. Hvis det ikke er en dag efter mit hoved, så ved jeg ikke hvad det er.

SHORTS OG SYRENER 2

Billederne her er faktisk fra en dag tidligere på ugen, hjemme på Nørrebro. Selvom den blomsterrige baggrund ikke lige er det, man forbinder med stenbroen. Men vi har altså det hele på de kanter 😉 Endnu engang fejrede jeg, at temperaturerne ENDELIG tillader bare ben og hoppede i de bermuda-shorts fra Monki, som jeg modtog med posten tidligere på ugen. De kom med god timing, må man sige og pakken indeholdt bl.a også den her kjole, som jeg spår til at blive en af mine favoritter hen over sommeren.

Hvad har I af sjove planer her I miniferien? Er I også ude og nyde den danske sommer, nu hvor tiden ikke ligefrem er til en forlænget weekend i Rom eller Paris? Jeg ville lyve hvis jeg påstod, at sådan en tur ikke stod højt på min ønskeliste, men mit fynske alternativ er heller ikke helt dumt.

Kan I have en smuk dag derude 🖤

SHORTS OG SYRENER 3

SHORTS OG SYRENER 4

SHORTS OG SYRENER 5

SHORTS OG SYRENER 6

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments