OM FRIHED, GENÅBNING OG SOMMERKJOLER

OM FRIHED, GENÅBNING OG SOMMERKJOLER 1Reklamelinks: Kjole: & Other Stories Blazer: & Other Stories Sneakers: Ascis Gel 1090

Reklame for & Other Stories

Og SÅ kom det sommerlige vejr endelig. Hold.nu.fast hvor har det været fantastisk at cykle gennem byen i dag og i går. Ikke nok med, at temperaturerne er over de magiske 15 grader og solen har lyst alt op, så har den også fået lidt ekstra magi pga. genåbningen. Fortovene er fyldt med borde, stole, mennesker, kølig hvidvin og kolde fadøl. Jeg er netop kommet hjem fra en lille gåtur her på Nørrebro og den der summen og snakken, man kunne høre over det hele, gjorde mig glad helt nede i maven. Da lock down var på sit højeste, fantaserede jeg om de her dage, hvor vi ville begynde at åbne op igen og det er ligeså fantastisk, som jeg havde forestillet mig. Jeg krydser virkelig alt hvad jeg har for, at tingene bliver ved med at gå i den rigtige retning. Hvis der er en lille mening med alt det, som vi har været igennem, så er det da, at man i den grad har lært at værdsætte den slags små hverdagsglæder.

Billederne her er fra i går, hvor jeg fejrede foråret med at have bare ben for første gang i år. I hvert fald på dansk jord. Det er altså lidt af en bedrift, for en frossenpind som mig. Min kjole er fra & Other Stories og er lige landet i min garderobe. Som den store stories-fan jeg er, kigger jeg forholdsvis ofte forbi deres webshop og det har bl.a lært mig, at man skal være forholdsvis hurtig, hvis man forelsker sig i noget. Nogle ting bliver nærmest udsolgt, samme dag som de lander.

Jeg havde egentlig forudset, at det samme vil ske med den her kjole, men det er, overraskende nok, ikke tilfældet. Jeg har en lille mistanke om, at det er fordi printet ikke helt kommer til sin ret på billederne. Personligt blev jeg i hvert fald enormt positivt overrasket, da jeg så den IRL. Den bliver uden tvivl en sommerfavorit fra mig.

Hvordan står det ellers til hos jer derude? Det slog mig lige i dag, at det jo næsten er en slags fredag, nu hvor det er helligdag i morgen og de fleste nok tager sig en fridag på (den ægte) fredag. Personligt tager jeg også selv på endnu en lille smuttur hjem til Fyn. For første gang i det her forår, har jeg været i København i to sammenhængende uger, så det er jo lige før, at jeg begynder at føle et slags savn 😉 Det bliver en forholdsvis kort tur i denne omgang, for jeg i næste uge, har jeg en forholdsvis tætpakket kalender, her i København. Og det er i øvrigt også første gang i måneder, at jeg er begyndt at bruge min kalender og ikke længere svarer “hele tiden” når folk spørger hvornår jeg har tid. Hurra for det, altså.

Kan I have en skøn aften 🖤

OM FRIHED, GENÅBNING OG SOMMERKJOLER 2

OM FRIHED, GENÅBNING OG SOMMERKJOLER 3

OM FRIHED, GENÅBNING OG SOMMERKJOLER 4

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments