HJEMME, KØBENHAVN OG NYE PROJEKTER

HJEMME, KØBENHAVN OG NYE PROJEKTER 1Reklamelinks: Frakke: ARKET Strik: & Other Stories Bukser: & Other Stories Sko: Monki Taske: HVISK

Reklame i form af sponsorerede produkter

Glædelig onsdag, venner 🖤

Her har I simpelthen et levende bevis på, at jeg tilbage i gode gamle København og det føles faktisk rigtig godt. Da jeg pakkede min kuffert ud, mandag eftermiddag, gik det også op for mig, at var førstegang siden engang i slutning af Februar, at jeg tømte min toilettaske helt. Først to uger i Indien og så hjem til et land, der lukkede ned øjeblikket efter jeg landede. Siden har jeg været frem og tilbage mellem Fyn og København, men besøgene i København har været så korte, at det ikke har kunne betale sig, at pakke helt ud. Til tider har det næsten føltes helt skørt at betale husleje i min lejlighed 😂

Men nu er jeg hjemme og bliver i hvert fald den næste uge. Lige siden jeg kom hjem, har jeg haft frygtelig travlt med at komme igang med alle de projekter, jeg har haft på min liste. Primært en masse praktiske ting i min lejlighed og jeg hygger mig frygtelig meget med det. Ensomheden er jeg heller ikke blive ramt af endnu og jeg nyder faktisk mit eget selskab overraskende meget. De eneste mennesker jeg har set, var mine tre veninder, da jeg inviterede på et glas vin (som blev til fem) i gården i mandags. Og så også Kat, som jeg gik en lille tur med i går, hjemme på Nørrebro.

Det var selvfølgelig også der, at vi skød de her billeder og som I kan se, var jeg hoppet i et forholdsvis farverigt outfit. Mine bukser er fra & Other Stories og selvom farven larmer en del, så elsker jeg dem og de er tilmed også er enormt behagelige at have på. Win win.

Det bliver lige en kort hilsen fra mig i dag, for som sagt, har jeg flere projekter, der står og venter på min opmærksomhed. Hvis I følger med på Instagram, så ved I måske også, at jeg har ledt med lys og lygte efter de perfekte opbevaringskasser, som både er pæne og praktiske. I er mange, der har været interesseret i, om jeg har fundet en løsning, så noget siger mig, at jeg ikke er den eneste, der er på jagt. Nu tror jeg dog, at jeg er ved at være tæt på en løsning, men det kræver lige lidt arbejde og en sjat maling. Hvis det bliver godt, så deler jeg selvfølgelig resultatet. Og så kan I selvfølgelig også følge processen på Insta.

Kan I have en smuk dag derude 🖤

HJEMME, KØBENHAVN OG NYE PROJEKTER 2

HJEMME, KØBENHAVN OG NYE PROJEKTER 3

HJEMME, KØBENHAVN OG NYE PROJEKTER 4

HJEMME, KØBENHAVN OG NYE PROJEKTER 5

HJEMME, KØBENHAVN OG NYE PROJEKTER 6

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments