10 TANKER FRA DE SENESTE DAGE

10 TANKER FRA DE SENESTE DAGE 1Et lille glimt fra et af de projekter, der holder mig beskæftiget

● “Det her bliver min, vores, rigtig manges undergang”  skiftet ud med “Det skal nok gå alt sammen og vi finder selvfølgelig en løsning” skiftet ud med “Det her bliver vore undergang” skiftet ud med “Det skal nok gå alt sammen”.

● HVORFOR toiletpapir??? Jeg kunne da komme i tanke om 80 ting, jeg mindre vil undvære. Jeg har f.eks lige tilbragt 14 dage i Indien uden og det gik altså helt fint.

● Mette Frederiksen for president 🖤Jeg kan faktisk ikke beskrive med ord, hvor godt hun håndterer den her situation. Hun har min dybeste respekt.

● “Kan I SÅ se at komme hjem” Da jeg cyklede over Dronning Louises Bro i går og så hvordan folk var samlede og sad og drak øl og hyggede sig i store forsamlinger. Alt imens de nød solen, præcis som de ville gøre, hvis den første magiske forårsdag faldt under helt normale omstændigheder. Lige dèr mistede jeg faktisk troen på at vi kunne igennem det her sammen, hvis vi lytter til det, myndighederne fortæller os. Det er KUN for en periode – I hvert fald hvis vi gør, der vi skal. Det kan vi godt lige klare, ik?

● Apropos den første magiske forårsdag; Bare tanken om den dag, hvor det hele åbner op igen, giver mig næsten kriller i maven.

● Gad vide hvor mange gange, der bliver sagt “Vi må se på det” de seneste dage? Pt. er det i hvert fald min mest brugte sætning og også den jeg har hørt, når jeg en sjælden gang imellem har bevæget mig ud.

● Gad vide hvornår jeg får motivationen til at blogge normalt igen tilbage? Pt. føles det meningsløst at dele budgetfund og webshop-favoritter. Men på den anden side, så er jeg kæmpe tilhænger af, at vi ikke lader hjulene gå i stå og ikke stopper med at gøre det vi gør normal. I hvert fald ikke det, der er muligt.

● “Er jeg ved at blive forkølet?” “Har jeg ondt i hovedet?” “Har jeg måske en lille smule feber”? Normalt frygter jeg aldrig sygdomssymptomer og mærker dem sjældent. Pt. føler jeg hele tiden, er der er ved at komme noget snigende, selvom der ikke er. Har I det også sådan?

● Skal jeg blive i København og klare isolationen ved at være ualmindeligt meget alene? Eller skal jeg tage hjem til min familie på Fyn og klare den der? Så vil jeg være tæt på naturen og den friske luft? Men på den anden side, kan det måske også give lidt ekstra ø-kuller, ved at være sammen med de mennesker hele tiden.

● Hvorfor startede jeg ikke en håndsprit-business for et halvt år siden?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments