I MARTS SKAL JEG

Hej Marts og Hej forår

Så længe jeg kan huske, har d. 1 Marts været en dato, som jeg har talt ned til. Ikke fordi der sker noget specielt eller særligt, men fordi det er den dag, det officielt er forår. At månedens første tid, langt de fleste år, så har budt på regn eller vintervejr, er en anden snak. Men alene det, at det ER forår betyder meget for mig. Et vintermenneske bliver jeg altså aldrig.

Med en ny årstid og en ny måned for døren, føles det på mange måder som om, at det snart er tid til at træde ind i en ny tid, eller periode, om man vil. Jeg er en af dem, der altid deler mit liv ind i perioder og kobler det op på årstider, musik, dufte og hvad ved jeg og jeg er spændt på at se hvad den kommende har at byde På.

Særligt fordi, jeg ikke har fyldt min min kalender med planer og ønsker og lige nu har jeg den der følelse af, at alt kan ske. Desuden befinder jeg mig også i en slags ingenmandsland, hvor tiden nærmest står stille og det er som om, at det først begynder, når jeg kommer hjem fra Indien. Lidt og et par ønsker, er det alligvel blevet til og lad os kigge på dem engang. Husk at I, som altid, meget gerne må komme med tilføjelser, så vi kan inspirere hinanden.

I Marts skal jeg…

I MARTS SKAL JEG 1På Malta i Marts 2019

• Tilbringe de første 10 dage i Goa, hvor jeg befinder mig i skrivende stund. Og så skal jeg suge alt den sidste sol og varme til mig, for med ingen nye rejser i kalenderen og et pænt stykke tid til sommer, kunne det tyde på, at der går lang tid før jeg får lov at mærke det igen

• Langt om længe lancere nye produkter hos Windflower. Det har godt nok taget længere tid at få på plads, end jeg havde forventet. Men så ved jeg det til en anden gang og hvis der er noget jeg har lært ved at starte min egen business, så er det, at man hele tiden lærer noget nyt.

• Forhåbentlig opleve den der første magiske forårsdag, hvor temperaturerne sniger sig op over 10 grader og hvor hele byen kommer ud fra deres vinterhi og indtager alle fortovscaféerne

• Hvis alt går vel, skal jeg afslutte mit Invisalign-forløb og vænne mig til, at jeg ikke længere behøver at planlægge alle mine måltider og huske min tandbørste, så snart jeg forlader mit hjem.

• Reklamelink: hvis alt går vel med vejret, skal jeg tage min forårsfrakke i brug, som er lidt af et master piece af en trench coat.

• Lytte til det nye og meget længe ventede, album fra The weeknd, når det udkommer d. 20 Marts. 2020 har lagt hårdt ud på det globale plan, men det har været en vidunderlig tid på musik-fronten.

• Forbi min yndlings-frisør, Frederikke fra Gun-Britt og have gjort mine lokker forårsklar. Sidst jeg blev klippet, var nytårsaften i Beirut og det blev EN DEL kortere, end jeg havde bedt om. Alligvel endte jeg med at blive ekstrem glad for længden, så den får i hvert fald lige en sæson mere.

• Pudse mine vinduer og gøre dem forårsklar. Står det også helt (be)skidt til hjemme hos jer, efter vinterens mange regndråber? P.s hvis I kender en god vinduespudser i København, må I gerne sende ham (eller hende) videre 🖤

• Måske overgive mig til reality-genren og begynde på den der “love is blind” på Netflix, som alle taler om for tiden.

Hvad byder jeres Marts-planer ud?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments