10 TANKER FRA DE SENESTE DAGE

10 TANKER FRA DE SENESTE DAGE 1Reklamelinks: En lille selfie fra i går, iført skjorte fra ARKET og strik fra MbyM

● Der findes dårligt vejr og så findes der den slags vejr, som vi har haft de sidste par dage. Storm og konstante byger. Not a fan.

● Nicklas Bendtner har jeg sat sin lejlighed på HC Andersens Boulevard til salg. Indretningen står selveste Bjarke Ingels endda bag og jeg kunne virkelig godt. Mangler bare 24 millioner.

● Findes der mon ikke en logisk forklaring på, hvorfor vi er nogen, der ALDRIG kan sove, når det er fuldmåne? Jeg har ikke helt kunne finde en og selvom jeg ikke er specielt astrologisk anlagt, så er den sikker og vist hver.eneste.gang. Når månen er fuld, så ligger jeg og vender og drejer mig den halve nat med en kæmpe uro i kroppen.

● DR’s nye søndagsserie, når støvet har lagt sig, er virkelig god. Det synes jeg i hvert fald. Jeg fornemmer dog, at der er mange delte meninger derude. Hvad synes I?

● Er det bare mig, eller er det ikke som om, at alle (eller mange) amerikanske pige-babyer har hårbånd ala dem her på?

● Jeg tvivler på, at Kina fortæller hele sandheden om Coronavirussen eller at de er ærlige om dens omfang. Bl.a på baggrund af historier ala den her. Jeg har set for meget Homeland til at tro på, at det drejer sig om tilfældigheder.

● Reklamelink: Jeg bliver nødt.til.at.eje den her smukke kjole fra & Other Stories.

● Sommerferieplanlægningen er så småt ved at gå i gang og det føles helt skørt, at vi allerede er kommet dertil. Men sådan er det jo, når feriekabaler og den slags skal gå op.

● Feriekabaler er muligvis de sværeste at få til at gå op.

● Det er aldrig kedeligt, når internettet lyder med gode memes i dagene efter store prisuddelinger og da jeg fald over nedenstående efter søndagens Oscar show, kunne jeg næste ikke få armene ned. Den er SPOT ON. I hvert fald, hvis man, som undertegnede, er besat af verdens bedste film, Call me by your name.

10 TANKER FRA DE SENESTE DAGE 2

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments