TORSDAGSOUTFIT, FREDAGSHILSEN & WEEKENDTIPS

TORSDAGSOUTFIT, FREDAGSHILSEN & WEEKENDTIPS 1Reklamelinks: Vest: MbyM Bluse: MbyM Bukser: ARKET Jakke: ARKET Taske: BOYY Støvler: ARKET

Reklame for MbyM

Glædelig fredag, venner 🖤

Inden vi kommer til alt weekendsnakken, så lad mig lige starte med dagen i går. Det var sådan en dag, som jeg slet ikke havde nogen forventninger til og hvor kalenderen ikke bød på specielt mange interessante ting. Det endte med at blive en af dem, hvor jeg gik glad og tilfreds i seng. Ikke fordi der skete noget vildt og voldsomt, men blot fordi den var fyldt med små fine opture fra start til slut.

Morgenen startede med, at jeg langt om længe fik styr på de sidste detaljer til mit visum til Indien og langt om længe fik sendt det afsted. Nu krydser jeg bare fingre for, at det også går igennem. På vej hjem fra træning fik jeg en besked om, at jeg kunne hente min pakke fra ARKET der bl.a indeholdt de støvler, som jeg har sukket efter i evigheder. Som I kan se, kom de i brug lige med det samme. Derudover var der flere opture i indbakken og jeg fik styr på en masse hængepartier. Men vigtigst af alt er, at i går var dagen, hvor man for første gang i år, kunne mærke solen varme.

Det er altså en følelse, der altid har været lidt særlig for mig og helt tilbage fra barndommen, kunne jeg huske hvor meget glæde det gav mig. Jeg husker tydeligt, at vi skulle hen omkring vinterferien når den kom

TORSDAGSOUTFIT, FREDAGSHILSEN & WEEKENDTIPS 2

Men nu er det sørme blevet fredag endnu engang og weekenden står for døren. Jeg har sådan en dejlig stille og rolig en af slagsen foran mig. I aften står den på familietid i Vanløse med grilkylling og forhåbentlig noget vin. Det har jeg fået alt for lidt af, på det seneste 😉 I morgen har jeg en frokostdate med hende her og søndag skal jeg også bare ses med en veninde. Så er der selvfølgelig også vasketøj, oprydning og alt det der, som ikke er værd at skrive hjem om.

Hvordan ser jeres weekendplaner ud? Skal I til fødselsdag? Slappe af? I biografen? På tur? Eller noget helt andet? Uanset hvad, så har jeg selvfølgelig samlet en lille håndfuld tips og tricks til hvad tiden kan bruges på.

FREDAGSTIPS

• SMK åbner op for forårets helt store Anna Anker udstilling og den ser noget så pæn ud. I aften er der SMK Fridays med talks, præsentation og alt det der. Jeg har heldigvis en museums-date med nogle veninder i nærmest fremtid, hvor det selvfølgelig er den udstilling, vi skal se.

• Hvis I er i København, så er der også Veras Market i Nørrebrohallen på søndag. Der kunne jeg selv godt finde på at smutte forbi.

• Ligesom at jeg også har planer om at besøge Nørrebro’s nye spisested, Flavour Bastard, som Maria fra Vanløse Blues står bag.

• Mangler I en god podcast, så kan jeg på det aller varmeste anbefale Definitionsmagten, som min yndlings Ricky står bag sammen med en anden sej dame. Det er god underholdning hele vejen igennem.

• Og nårh ja, så er det jo også Oscar-weekend, så hvis I ikke lige har noget at lave natten mellem søndag og mandag, så kan I jo bare blive oppe og kigge på pæne kjoler.

• Og til alle mine fellow pop-elskere; Justin Bieber har smidt endnu en ny single på gaden, intentions. Jeg har allerede hørt den 4 gange og klokken har ikke passeret 10. Bare hvis I lige står og mangler et godt soundtrack.

TORSDAGSOUTFIT, FREDAGSHILSEN & WEEKENDTIPS 3

TORSDAGSOUTFIT, FREDAGSHILSEN & WEEKENDTIPS 4

TORSDAGSOUTFIT, FREDAGSHILSEN & WEEKENDTIPS 5

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments