FREDAG, FORÅRSFORNEMMELSER OG FORNYET ENERGI

FREDAG, FORÅRSFORNEMMELSER OG FORNYET ENERGI 1Reklamelinks: Jakke: Weekday Strik: ARKET Bukser: ARKET Støvler: Shoe Biz Taske: HVISK

GLÆDELIG FREDAG, VENNER 🖤

Det er som altid en kæmpe fornøjelse at tjekke ind herinde, men efter et par dage med radiostilhed, føles det altså ekstra godt. Jeg er tilbage på dansk jord og de seneste par døgn er blevet brugt på at suge den sidste sol og varme til mig og på at rejse tværs over kloden. Det var en vidunderlig uge i Thailand – intet mindre. Som sagt var jeg afsted med min gode veninde og vi har brugt dagene på at spise, sole, bade, snakke og feste. Vigtigst af alt, så var det en af de ture, som var rigtig godt for mit sind og selvom jeg faktisk også var et godt sted, inden afrejse, så føler jeg, at jeg er et endnu bedre sted nu og jeg har samlet så meget god energi, som jeg er klar til at tage med ind i det nye år.

Nu kan hverdagen bare komme an og jeg er helt klar til at byde den velkommen. Det er efterhånden også en del uger siden, at jeg har set noget til den og min liste over ting jeg gerne vil og ting jeg skal, er forholdsvis lang. Den gik også allerede igang i dag, hvor jeg har kæmpet lidt med at få tidskabalen til at gå op med en god blanding af udpakning, vasketøj, ubesvarede mails, et enkelt møde og en hurtig tur indtil byen. Jeg bliver selvfølgelig også nødt til at kommentere på vejret. Jeg lovede jo, at jeg ville tage solen med hjem – og jeg holder hvad jeg lover 😉 Hold nu fast hvor har det været smukt og jeg ved ikke om det bare er mig, men er det ikke som om, at man kan mærke et lille bitte snert af forår? Nede på Gammel Strand, hvor billederne her er skudt, sad folk udenfor på cafèerne og drak fredagsøl. Det rimer da ret meget på forår.

FREDAG, FORÅRSFORNEMMELSER OG FORNYET ENERGI 2

Mit outfit var sådan et klassisk og sikkert valg. Jeg skal jo lige ud af den rytme, hvor man bare hiver fat i den nærmeste sommerkjole. I har vist set det hele før og jeg kan heller ikke løbe fra, at det også er sådan et outfit, der består af mine favoritter. Tasken fra HVISK er dog ny og det er en gave og dermed #REKLAME. Jeg spottede den til deres pressedag tilbage i efteråret og forelskede mig i den lige med det samme så da jeg kunne hente den i pakkeshoppen tidligere i dag, blev min fredag lige en lille smule bedre. Den er vist ikke landet online endnu, men jeg ved, at den er lige på trapperne.

Jeg må hellere til at lukke ned nu og komme videre med dagens program. Jeg håber at I har en skøn weekend foran jer. I denne uge springer vi de sædvanelige weekendtips over, men hvis I mangler noget sjovt at lave, så kan jeg varmt anbefale at komme forbi Veras marked i Nørrebrohallen i morgen, hvor jeg har en stand sammen med kat.

Rigtig god weekend 🖤

FREDAG, FORÅRSFORNEMMELSER OG FORNYET ENERGI 3

FREDAG, FORÅRSFORNEMMELSER OG FORNYET ENERGI 4

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments