TILBAGE TIL HVERDAGEN OG ET KLASSISK VINTEROUTFIT

TILBAGE TIL HVERDAGEN OG ET KLASSISK VINTEROUTFIT 1Reklamelinks: Frakke: MbyM Strik: & Other Stories bukser: Projekt AJ117 Støvler: Ganni Taske: By Far 

Reklame for MbyM

Og så kom hverdagen med fuld fart! Jeg håber, at I er kommet godt i gang med den? Min mandag var sådan en ægte mandagsagtig mandag. I ved, en af dem, hvor alarmen ringede på den grimme side af 6, hvor to-do-listen var lidt for lang, hvor man skulle cykle fra A til B og til C i det klammeste fugtige januar-vejr og hvor man ikke nåede halvdelen af det, man skulle. Heldigvis endte det hele godt og knapt så mandagsagtigt, fordi jeg have madklub med mine veninder. I øvrigt helt genialt at ligge sådan en på en mandag.

Når alt det så er sagt, så var det ikke nogen sag at komme igennem dagen (eller regnen, for den sags skyld) fordi jeg hele tiden lige kunne minde mig selv om, at jeg har den der Thailand-rejse i vente. Faktisk allerede med afgang i morgen. Da vi bookede den i sidste måned, havde jeg ikke lige overvejet, at d. 8 Januar faktisk kun betød tre dage inde i hverdagen, efter verdens længste juleferie. Optimalt set, havde jeg nok lige ventet et par uger. Men det hele går jo nok og når man er og bliver et sommermenneske, så er midten af januar nok det mest optimale tidspunkt at tjekke ud af vinteren.

TILBAGE TIL HVERDAGEN OG ET KLASSISK VINTEROUTFIT 2

Billederne her er fra i søndags, hvor jeg havde en ligeså søndagsagtige søndag, som min mandagsagtige mandag. En lang løbetur med min veninde, et par serier og lidt oprydning, var hvad det blev til. Mit outfit afslører også stemningen ganske fint. Varmt og behageligt fra top til tå.

Noget af det, der kommer bag på mig hver eneste vinter, er hvor meget jeg egentlig mister lysten til at klæde mig smart på. Eller lysten er der, men lysten til at have det rart er større. Heldigvis findes der også tøj, der opfylder begge krav og jeg tror vist at søndagsens outfit var sammensat med netop den slags styles. Jakken fra MbyM har I set flere gange herinde og den er gået hen og blevet lidt af en favorit. Egentlig er den jo noget af det mest simple der findes, men alligvel helt genial, fordi den passer til alt. Og med alt, så mener jeg faktisk alt. Så er der selvfølgelig også bukserne. Hvem er så genial at lave et par bar jogging-bukser, der også har touch af noget stilet. Det er Project AJ117 og det takker jeg dem virkelig for.

Kan I have en smuk dag derude 🖤

TILBAGE TIL HVERDAGEN OG ET KLASSISK VINTEROUTFIT 3

TILBAGE TIL HVERDAGEN OG ET KLASSISK VINTEROUTFIT 4

TILBAGE TIL HVERDAGEN OG ET KLASSISK VINTEROUTFIT 5

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments