VINTERDAGE OG NYTÅRSPLANER

VINTERDAGE OG NYTÅRSPLANER 1Reklamelinks: Frakke: Lindex Vest: ARKET Bukser: ARKET Bluse: Lindex Støvler: Ganni Taske: Boyy

Reklame for ARKET

Der er den del af mig, som har en lyst til og ambition om at gå mere i farver og så er der den del af mig, som af og til bukker unden for kulden og sæsonen og tager det nemme og hurtige valg. At dømme ud fra billederne her, kan I næsten selv gætte, hvordan det endte i går 😉

Hold.nu.op hvor er det blevet koldt. Som i SÅ koldt, at jeg kun forlod min lejlighed en enkelt gang for at gå en tur i Rema (og skyde billederne her, selvfølgelig). Jeg kunne ikke lade være med at tænke på, hvordan jeg egentlig kom igennem de vintre vi havde for et par år siden, hvor det ikke var unormalt, at temperaturen kom under minus 10. Man kan tydeligvis vende sig til mange ting.

Heldigvis er det jo noget med, at der ikke findes dårligt vejr, men kun dårlig påklædning og derfor er jeg altså særlig glad for den fantastiske strik-vest, som jeg lige har fået tilsendt fra ARKET. Faktisk kunne den jo ikke være kommet på et bedre tidspunkt.

Og så er der bukserne, som også er fra ARKET. De gør ikke meget væsen af sig og er jo egentlig bare et par helt almindelige sorte bukser. Men også et par helt perfekte af slagsen og sådan nogle, som jeg har manglet i min garderobe i evigheder. Kvaliteten er tyk og kraftig og holder derfor den værste kulde ude. De er perfekte og behagelige nok til en dag derhjemme og så er det pæne nok, til en aften ude. I løbet af de sidste tre dage, har de klaret begge situationer til perfektion.

VINTERDAGE OG NYTÅRSPLANER 2

NYTÅR: GOOD BEIRUT

Og nu til noget helt andet; Det er jo sådan, at vi nærmer os nytårsaften med hastige skridt og allerede i dag, tager jeg hul på forberedelserne. Som jeg har nævnt hist og her, så rejser jeg nemlig endnu et lille smut til Beirut, hvor en af mine besties er bosat. Det har egentlig været planlagt forholdsvis længe, for da hun luftede tanken om at hoppe ind i 2020 i hendes nye by tilbage i efteråret, tøvede jeg ikke med at melde mig klar.

Der er afgang i eftermiddag og selvom vejrudsigten heller ikke er prangende på de kanter, så ser jeg alligvel frem til et par dage i lidt varmere temperaturer. Og så selvfølgelig til at være sammen med hende og til at være omgivet af hummus, baba ganoush og hvad det Libanesiske køkken ellers har at byde på.

Jeg har selvfølgelig min computer med, så der bliver ikke helt stille herinde. Jeg tjekker snart igen med mine håber og drømme for det kommende år, januar-listen og alle de andre klassiske indlæg.

Kan I have en skøn dag derude 🖤

VINTERDAGE OG NYTÅRSPLANER 3

VINTERDAGE OG NYTÅRSPLANER 4

VINTERDAGE OG NYTÅRSPLANER 5

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments