OG DET VAR SÅ DEN JUL

OG DET VAR SÅ DEN JUL 1Reklamelinks: Jakke: MbyM Strik: MbyM Bukser: ARKET Støvler: Shoebiz Hue: MbyM Takse: Calajade

Reklame for MbyM

Og det var så den jul? Har I haft en god en? Min har været rigtig fin og på alle måder, præcis som den plejer at være. 2-3 dage hvor hele verden går i stå og hvor familiehygge, gåture og mad er det eneste, der får tiden til at gå. Alt sammen rare ting og noget af det bedste jeg ved. Alligevel sidder jeg også her på den anden side og er glad for, at vi endelig er kommet herover. At dagene igen begynder at have en form og hvor man også lavet andet, end at sidde ved et bord eller ligge i en sofa.

Hverdag er det selvfølgelig ikke helt endnu og der går nok også en god portion tid, før vi skal begynde at snakke om det. Jeg har altid syntes, at dagene her mellem jul og nytår er nogle lidt skøre af slagsen. På den ene side, begynder det hele så småt at gå i gang igen og på den anden side, har man stadig ikke den fjerneste idè om hvilken ugedag det er. Men datoerne, dem har man til gengæld helt styr på.

OG DET VAR SÅ DEN JUL 2

I år har jeg, som sagt, holdt jul i København og selvom der selvfølgelig er et eller andet særligt over at “komme hjem til jul” så har det faktisk været enormt rart ikke at skulle ud i overfyldte toge eller proppede motorveje. Nu sidder jeg her hjemme på Nørrebro og hvis man lige ser bort fra stilheden i indbakken og en forholdsvis fri kalender, så minder dagen i dag egentlig meget om en helt almindelig fredag. Lidt arbejde der skal klares, en gåtur med min veninde og i aften skal jeg ud og spise med min søster.

Vi har booket bord på den her perle, som jo imponerede noget så meget sidst jeg var der. Derudover glæder jeg mig til at få noget frisk og farverigt mad. Selvom jeg ikke spiser nogen former for julemad, så føler jeg mig nærmest helt proppet af and og brune kartofler. Det må være det der med, at man faktisk også spiser med øjnene.

Billederne her er i øvrigt fra tidligere i dag og se engang hvor fint solen kiggede frem. Den savner jeg altså voldsomt meget lige for tiden. Selvom mine fingre var ved at falde af i kulden og at jeg har pudset næse lige siden jeg kom hjem i varmen, så var det det hele værd. Jeg må også hellere indrømme, at jeg smed den tykkere jakke for billedets skyld, men heldigvis kunne den fine læderjakke fra MbyM holde den værste kulde ude. Den er altså ret genial og lige for tiden bruger jeg den ofte som cardigan. Det bliver jeg nok ved med i lang tid og når vinteren får en ende, så bliver det også en god forårsjakke. Slet ikke dumt.

Kan I have en smuk dag derude 🖤

OG DET VAR SÅ DEN JUL 3

OG DET VAR SÅ DEN JUL 4

OG DET VAR SÅ DEN JUL 5

OG DET VAR SÅ DEN JUL 6

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments