JULEHILSEN OG JULETIPS

Glædelig mandag, venner 🖤

Eller nok nærmere, glædelig lillejuleaften – der er i hvert fald ikke fordi der er specielt meget, der føles mandagsagtigt i dag. Jeg håber, at I er klar til jul og at I har fundet julestemningen frem. Jeg er en af dem, som er forholdsvis neutral, når det kommer til netop julen. Det er ikke sådan, at jeg ligge søvnløs i dagene op til og tæller ned med adventslys, julekalender og alt det der. I år har jeg sågar kun drukket et halvt glas gløgg og det er eller noget af det, som jeg holder aller mest af ved juletiden.

Når alt det så er sagt, så har jeg heller ikke det fjerneste imod julen og juledagene og jeg glæder mig til et par rolige dage, hvor jeg bare skal være sammen med min familie. I år er vi i København og selvom jeg aldrig klager over en tur til Fyn, så er det næsten rart, at det hele bliver til et lidt mindre projekt.

Lige straks mødes jeg med halvdelen af min familie og så smutter vi en tur ind til byen. Jeg mangler stadig at købe de eneste to julegaver, som jeg skal købte i år og jeg ser allerede frem til køen i BR 😉 Resten af dagen skal vist bare stå på hygge og god mad og hvad de kommende dage byder på, siger næsten sig selv.

JULEHILSEN OG JULETIPS 1Billedet er lånt herfra

Der bliver nok lidt stille herinde, men jeg tænker også, at I har travlt med alt muligt andet. Men uanset hvad, så har jeg lige samlet en håndfuld tips og tricks fra internettet, hvis I skulle få brug for en pause eller hvis I ender med at have lidt tid i overskud 🖤

• Hvis I mangler en god podcast, så kan jeg på det aller varmeste anbefale Politikens Poptillæg, der kigger tilbage på 10’erne i hele 10 afsnit. De kommer omkring alle grene af popkultur. Musik, film, Tv og alt det der og det er virkelig underholdene. Jeg er selv i fuld sving med at lytte til dem og sluger dem råt.

• Læse Danica’s vigtige og tankevækkende indlæg om sikkerhed på internettet og konsekvenserne ved at blive hacket. Det var lidt af en øjenåbner for mig, der fik mig til at handle lige med det samme.

• Reklamelinks: Har I stadig ikke styr på Nytårs-kjolen? Så er der stadig hjælp at hente henne på Gina Tricot’s webshop med den her flotte og klassiske sag og hos & Other Stories til de lidt mere farveglade.

• Hvis I, ligesom undertegnene, også er helt pjattet med tilbageblik og opgørelser over året der er gået, så kan jeg varmt anbefale at smutte hen til forbi DR, som har lavet en sjov lille top-5 liste over en hulens masse tilfældige ting. Jeg fik selv en del a-ha oplevelser.

• Hvis I mangler mangler lidt selskabslege til juledagene, så vil jeg altså lige dele tippet om, at man kvit og frit kan få en masse Bezzerwizzer spørgsmål henne hos Politiken. Der er godt nok lagt op til, at man spiller med sig selv og hvor tiden er modstanden. Men ignorer man nedtællings-uret, kan man sagtens spille det i et selskab.

RIGTIG GLÆDELIG JUL 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments