PUFFTER JACKET FRA & OTHER STORIES OG DE VARMESTE BUKSER

Puffer jacket fra & Other StoriesReklamelinks: Puffer jacket: & Other Stories Bukser: Lindex Støvler: Ganni Taske: By Far Hue: MbyM

Reklame for & Other Stories

Hej venner og glædelig tirsdag 🖤

Som I kan se, har jeg skriftet sommerkjoler og badetøj ud med dunjakke og uldbukser. Jeg er tilbage i det kolde nord og sommer er lagt på hylden for en stund. Hele situationen er selvfølgelig lidt nemmere, når man bliver beriget med en smuk og frostklar vinterdag, som vi har haft i dag.

Så bliver det næsten ikke bedre. Alt det blev selvfølgelig toppet med, at jeg kunne hente min nye vinterjakke fra & Other Stories på posthuset i går. Den er ret genial og opfylder alle mine ønsker til en vinterjakke. Den er lys i farven og varmere end varm. Vi skal nok blive fine venner.

Jeg bliver næsten også nødt til at sende mine uldbukser fra Lindex et par ord med på vejen. Jeg.elsker.dem og i tiden op til min Sri Lanka-rejse boede jeg i dem og siden jeg kom hjem i går, har jeg heller ikke haft andet på. De er noget af det blødeste og mest behagelige at have på og vigtigst af alt, kan de holde mig varm. Egentlig var det ikke planen, at jeg skulle have dem på udenfor mit hjem i dag, men tanken om at skifte dem ud med et par jeans, fik mig næsten til at ryste af kulde. De bliver hvor de er i et godt stykke tid 😉

Puffer jacket fra & Other Stories

I skrivende stund er klokken et godt stykke hen ad eftermiddagen og jeg har haft endnu en produktiv post-rejse-dag. Det hele startede med en lang løbetur i solopgangen og derefter skulle der sendes flere pakker fra Windflower, ordnes regnskab, skydes billeder til en kommende kampagne og vigtigst af alt, så har jeg haft en session med min coach, Zuzan.

Det var faktisk helt bevidst, at den lå netop i dag. Jeg kender nemlig mig selv godt nok til at vide, at når jeg rejser væk fra hverdagen sker der en masse med mine tanker – både på godt og ondt og når jeg så kommer tilbage i hverdagen, kan jeg havde svært ved at samle dem igen. Det lyder måske lidt kompliceret og forvirrende og det er det egentlig også og derfor giver det endnu mere mening for mig, at være gået i gang med hele den her coach-ting, for det fik altså en masse ting til at falde på plads.

I dag snakkede vi en del om nogle af de sider af mig selv, som jeg gerne vil ændre og som nogle af de træk ved min personlighed, som jeg ikke er specielt stolt af. Jeg kan faktisk godt mærke, at det bliver en smule grænseoverskridende for mig, når jeg skal dele det med jer. Men nu har jeg jo lovet, at tage jer med på sidelinjen i hele processen, så der kommer snart nogle mere dybdegående fortællinger om vores samtale.

Så snart det sidste punkt er sat her, så skal jeg hive mig selv op fra den varme sofa og få lidt styr på mit hjem og pakke det sidste af min kuffert ud. I aften får jeg mine veninder på madklub og efter mange dage uden venindetid, glæder jeg mig ekstra meget!

Kan I have en smuk aften derude 🖤

Puffer jacket fra & Other Stories

Puffer jacket fra & Other Stories

Puffer jacket fra & Other Stories

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments