FAVORITTER FRA GINA TRICOT OG ET SOMMERLIGT OUTFIT

FAVORITTER FRA GINA TRICOT OG ET SOMMERLIGT OUTFIT 1

Reklamelinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE

Reklame for Gina Tricot

Glædelig mandag, venner 🖤

Herinde starter langt de fleste uger med en god klassisk omgang webshopfavoritter, men i dag må den lige lade pladsen, til noget andet (men don’t worry, den skal nok komme). Sagen er nemlig den, at jeg har fået den fornemme opgave, at indgå et lille samarbejde med Gina Tricot i forbindelse med deres efterårsudvalg og det kommer vi til kigge meget nærmere på, her over de næste par dage.

Alligvel tænkte jeg, at det ville være en oplagt mulighed for at dele ud af mine favoritter henne fra deres webshop. Flere af dem har vist også været vist i andre collage herinde. Ganske enkelt, fordi det bare er pænt. En af dem, som jeg husker at have nævnt er det grå sæt (nummer 1 og nummer 4) som er en del af deres premium-kollektion. Det handler nok også om, at jeg personligt næsten får et usundt forhold til homewear og behageligt tøj, her i de mørke måneder og der kan man altså ikke kom udenom, at det her sæt, er det af de rigtig pæne.

I den helt anden liga, så har Gina Tricot altså også gang i en ret godt sæson, når det kommer til de lidt mere festlige styles. F. eks den flotte palliet-bluse (nummer 2) eller den flotte blomstrede og den strømpebuks-venlige kjole (som jeg ikke lige kunne finde plads til i dagens udvalg)

FAVORITTER FRA GINA TRICOT OG ET SOMMERLIGT OUTFIT 2Reklamelinks: Top fra Gina Tricot og Nederdel fra Lindex – fundet i deres nye butik i Fields

Og lad os lige blive lidt mere ved Gina Tricot med det her outfit fra i lørdags. Den fine bluse er nemlig derfra og jeg købte den i butikken på Købmagergade for et par uger siden. Jeg har netop ledt hele webshoppen igennem, men jeg kan simpelthen ikke spotte den og dele et link. Enten er den udsolgt, eller også er jeg blevet blind, for jeg mindes bestemt at have set den.

Men nok om det. I skrivende stund sidder jeg i Istanbul lufthaven, hvor jeg har en lille mellemlanding inden jeg rammer København. Jeg har haft den sjoveste og skønneste weekend i Beirut sammen med min veninde (og en masse andre) og tiden er fløjet af afsted. Det er selvfølgelig også derfor, at der har været en anelse mere stille herinde, end normalt (ikke at jeg forventer, at I har bemærket det). Det betyder selvfølgelig også, at jeg er en smule bagud med en masse ting og at de næste par dage bliver forholdsvis intense. Men det har været det hele værd. Der findes vitterligt ikke noget bedre, end at tjekke ud af hverdagen og glemme alt to-do-lister, deadlines, udfordringer og alt det der.

For et par uger siden, besluttede jeg mig for, at jeg også skulle fejre nytår i Beirut og efter weekenden, er jeg ikke et sekund i tvivl om, at det var den helt rigtige beslutning. Det gjorde også hele afskeden meget nemmere 🙂

Kan I have en skøn dag derude 🖤

FAVORITTER FRA GINA TRICOT OG ET SOMMERLIGT OUTFIT 3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments