ADIOS AMIGOS

ADIOS AMIGOS 1Reklame: sådan så jeg ud i går, iført kjole fra Ellis And Ivy

Glædelig torsdag, venner 🖤

Her får I lige en lille hilsen fra lufthavnen, hvor jeg netop er tjekket ind og sidder og venter på at boarde mit fly. Min første rejse i godt og vel fire måneder. Det er der jo sådan set ikke noget vildt over, men for mig er det den længste rejsepause jeg har haft i flere år og den har bestemt også været tiltrængt.

Når det så er sagt, så er jeg også mere end bare almindeligt klar. De seneste par dage har godt nok været tunge og jeg må indrømme, at mørket, regnen, fugten og det klassiske novembervejr har påvirket mig. Jeg har gjort gjort mit aller bedste for at holde humøret oppe og det har også gjort det lidt nemmere at vide, at jeg skal tilbringe en weekend med lidt mere end 20 grader og sol. Åh sol.

Turen går til Beirut, hvor jeg skal besøge en af mine aller bedste veninder og jeg glæder mig ualmindeligt meget til venindetid, fik jeg sagt sol? og så selvfølgelig hummus og libanesisk med i lange baner. Om lidt åbner gaten og så er det bare asti afsted med mig.

Jeg har min computer med, så der bliver selvfølgelig ikke helt stille herinde.

Kan I have en skøn dag derude og husk at I selvfølgelig kan følge med henne på gode gamle Instagram!

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments