GODE GENBRUGSFUND OG GRÅ GRÅ GRÅ DAGE

GODE GENBRUGSFUND OG GRÅ GRÅ GRÅ DAGE 1Reklamelinks: Jakke: Weekday Sweatshirt: Sportmax Jeans: ARKET Takse: Hvisk Sneakers: New Balance 860

Glædelig tirsdag, venner 🖤

Hvis I følger med henne på Instagram, så så I måske også, at jeg havde mig et par rigtig gode dage på loppefronten, her i weekenden. Lørdag solgte jeg selv ud til Trendsales Market, men jeg endte faktisk med selv at gøre lidt af et scoop. Nemlig et par Balenciaga-sko, som jeg har sendt drømmende blikke flere gang. Til en pris der var så god, at jeg umuligt kunne modstå. At de så på ingen måde egner sig til den nuværende sæson er en helt anden sag. Heldigvis bliver det jo forår igen en skønne dag.

Men det bedste af alle fund, var altså den orange Sportmax sweatshirt, som jeg fandt på et loppemarked i søndags. De helt opmærksomme af jer, huske måske at jeg har den i den grå version også. Det er ved at være et par år siden, at den landede i min garderobe og der er ingen tvivl om, at den er på top 5 listen over mine mest brugte items. Jeg ELSKER den og det er selvfølgelig forbi den både er smart og behagelig på samme tid. Da den så pludselig hang der i den fineste orange farve, var jeg nødt til at slå til. Det må også siges at være helt perfekt timing, nu hvor jeg gør mig ekstra umage for at bruge lidt flere farver i mine outfits.

GODE GENBRUGSFUND OG GRÅ GRÅ GRÅ DAGE 2

Men nu hvor vi snakker om gode vintage-fund, så husk at der også er en del af den slags henne hos Windflower. Der er stadig fine ting tilbage fra den første runde og jeg har allerede en god bunke med nye ting, der blot venter på at blive lagt om. Det er nummer 1 på min to-do, så der går ikke længe. Min største udfordring lige nu er lyset. Eller mangel på sammen. De der dage, hvor det aldrig bliver helt lyst og hvor det bare er gråt med gråt på, dem giver jeg altså ikke meget for.

Desværre ser de fleste dage sådan ud, lige for tiden og derfor kan jeg næsten ikke vente med at sætte kursen sydpå, hvor luften er varmere og hvor solen kigger forbi. Hvis alt går vel, rejser jeg om et par dage, men jeg vil næsten ikke jinxe noget, for det er som om, at flere omstændigheder bliver ved med at udfordre. Kryst lige fingre, ik?

Kan I have en smuk og grå dag 🖤

GODE GENBRUGSFUND OG GRÅ GRÅ GRÅ DAGE 3

GODE GENBRUGSFUND OG GRÅ GRÅ GRÅ DAGE 4

GODE GENBRUGSFUND OG GRÅ GRÅ GRÅ DAGE 5

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments