BARE EN HELT ALMINDELIG ONSDAG

BARE EN HELT ALMINDELIG ONSDAG 1Reklamelinks: Jacket: MbyM Jeans: ARKET Boots: & Other Stories Bag: Boyy

Reklame for & Other Stories

Sådan så jeg ud i går, som på også var en helt almindelig November-tirsdag. I forlængelse med det indlæg om en lidt kedelig hverdag, jeg skrev den anden dag, kunne jeg ikke lade være med at smile lidt, da jeg læste Lasse’s tanker om ikke at have så meget at fortælle om. I løbet af de seneste dage, har jeg også delt mine tanker med flere veninder og de fleste har det sjovt nok på samme måde. Med andre ord, er jeg vist ikke den eneste, der for alvor mærker Novembers hamsterhjul 😉

Men selvom dagene ligner hinanden og tiden bare går sin gang, så kan man jo godt hoppe i et fint outfit og det gjorde jeg naturligvis i går. Jeg har fået et par nye støvler fra & Other Stories, som jeg forelskede mig i i det øjeblik jeg så dem på deres webshop. Det er dog sådan et par, som jeg måske får lidt svært ved at style. Sådan har jeg det ofte med hvide og lyste støvler, men når alt kommer til alt, så tror jeg faktisk bare at det handler om at gøre det. Så det gjorde jeg 😉

BARE EN HELT ALMINDELIG ONSDAG 2

Normalt plejer jeg jo at bruge de her indlæg på at snakke lidt om løst og fast. Fortælle om mine tanker, mine opture og mine nedture og om min hverdag i det hele taget. Men hvis jeg begynder på det nu, så tror jeg altså at I kommer til at kede jer.

Men jeg kan da gøre et kort forsøg; I går stod jeg op ved 7-tiden, satte et par tøjvaske over i vaskekælderen, løb en tur imens, kom hjem, spiste morgenmad, tørrerede mit tøj, arbejdede lidt foran computeren, bagte knækbrød, kørte en tur ned til min læge for at få en vaccination, mødtes med Kat og skød et par billeder, arbejdede lidt foran computeren, hoppede i tøjet, kørte med metroen ind til byen, drak en øl med Kat, tog til event med H&M, tog metroen hjem, købte en durumrulle, spiste den, svarede på et par mails og hoppede i seng med et afsnit serie. Spændende, ik?

Dagen i dag bliver nogenlunde i samme dur. Først har jeg et møde på Sliders, som jeg arbejder for og derefter er det tilbage på hjemmekontoret. I aften skal jeg noget så vildt som en tur i biografen og som tingene ser ud lige for tiden, er det jo næsten en sensation 😉

Hvordan ser jeres hverdag ud for tiden?

BARE EN HELT ALMINDELIG ONSDAG 3

BARE EN HELT ALMINDELIG ONSDAG 4

BARE EN HELT ALMINDELIG ONSDAG 2

BARE EN HELT ALMINDELIG ONSDAG 6

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments